Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Allt om lån - Lånblogg

Här kommer det flera gånger varje vecka nya blogginlägg som handlar om lån, ekonomi och sådant som kan påverka eller kopplas till dessa saker.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Allt om lån - Lånblogg

Inlägg i Allt om lån - Lånblogg

Då blev det visst inget amorteringskrav
För några dagar sedan kom nyheten att det inte blir något amorteringskrav som man tidigare hade tänkt sig från Finansinspektionen (FI). Lite tråkigt måste jag allt säga.

Hur stor är skillnaden i kostnad för ett lån beroende på storlek?
Jag tänkte mig här försöka att visa lite på hur stora skillnaderna egentligen kan tänkas vara för låna av olika storlekar. Det jag då i första hand talar om är kostnaden per månad.

Finansinspektionens förslag om amorteringskrav är klart
Nu ska detta förslag ut remiss så vi vet ju inte om det blir exakt på detta vis men jag skulle bli överraskad om mycket ändras iaf. Här ska jag förklara hur förslaget ser ut.

Det finns andra lånesajter än vår
Om det är något det finns mycket av på nätet så är det sajter som handlar om lån. Kvalitén på dessa varierar även extremt mycket vilket det gäller för dig som besökare att vara medveten om.

Räntan är då inte hög för tillfället
Vi har inte haft höga räntor på bra länge och det har ju varit trevligt. Själv har jag bara haft bolån under tiden som vi har haft de låga räntorna och har väl vant mig vid det.

Kreditkort istället för mikrolån
Ett alternativ för dig som fundera på att ta ett mikrolån kan vara att istället skaffa ett kreditkort.

Bankerna och ARN
För några dagar sedan kom det ut lite intressant statistik som rörde anmälningar till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) som gällde våra banker.

Ska man låna inför julen?
Nu börjar vi med stormsteg närma oss en av de allra bästa högtiderna för året som självklart är julen. Dock är det en tid på året som brukar kosta ganska mycket pengar vilket kan skapa problem. Är lån då rätt väg att gå?

Se upp för oseriösa aktörer som Skuldsanera.com
Till en annan sida som vi driver fick vi en kommentar på en artikel som kort och gott sa skuldsanera.com. Var därför tvungen att kolla upp denna sajt innan jag gjorde något annat och det som jag hittade skrämde mig.

Finansinspektionen vill införa amorteringskrav
Den nyhet som dominerat denna bransch de senaste dagarna är den om att Finansinspektionen vill införa ett amorteringskrav på nya bolån. Tanken är att nya lån ska amorteras med 2 % varje år tills dess att de är nere på 70 % och sedan efter det med 1 % tills...


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.