Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Onlinegamer - Team Fortress 2 på svenska


Allt om TF2 - nyheter, filmer, klanmatcher, skvaller och intervjuer

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Onlinegamer - Team Fortress 2 på svenska

Inlägg i Onlinegamer - Team Fortress 2 på svenska

Gör Valve Team Fortress 2 till en ny e-sport!?
Tidigare idag skrev Enigma, en känd TF2 spelare, att ett möte har hållits på Valves kontor för att prata om förbättringar till spelet, och hur det kan göras mer tävlingsinriktat. Valve har nu lyssnat och kommer att göra stora ändringar till spelet! Team Fortress 2 har länge varit ett spel som har haft en majoritet av casual spelare och en […] The post Gör Valve Team Fortress 2 till en ny e-sport!? appeared first on Onlinegamer Sverige.

Finnes: Heroes of the Storm nycklar
Heroes of the Storm släpps om drygt en månad men vem orkar vänta? Saknar du tillgång till betan kan du plocka en nyckel här hos oss och få en tjuvstart. Hur gör jag då för att börja spela Blizzards kommande brawler? Jo, du börjar med att plocka en nyckel via den stora röda knappen. Sedan […] The post Finnes: Heroes of the Storm nycklar appeared first on Onlinegamer Sverige.

Överdrivna reaktioner kring betalda moddar i Skyrim?
För någon dag sedan droppade Valve nyheten om att moddare i Skyrim kommer kunna ta betalt för sina moddar i Steam, vilket skapade en hord av arga spelare på bland annat Reddit. Jag har funderat mycket på den här problematiken sedan nyheten släpptes och tycker att det är bra med en modell där moddare får […] The post Överdrivna reaktioner kring betalda moddar i Skyrim? appeared first on Onlinegamer Sverige.

Daniels äventyr i Pillars of Eternity
Jag har äntligen påbörjat mitt äventyrande i Pillars of Eternitys magiska värld, och jag har döpt min karaktär har till Daniel OJ Lundberg för att hedra min kära kollega. Här är hans första stapplande steg. The post Daniels äventyr i Pillars of Eternity appeared first on Onlinegamer Sverige.

Prutta och studsa i charmiga Shiftlings
Tänk dig att du precis landat på en främmande planet. Du och din rymdresande kollega har på sig varsin rymddräkt men har kopplat samman dem med en slang. Om din kollega skulle råka prutta i sin rymddräkt skulle du sålunda känna av det. Inte så trevligt kanske. Men ungefär det är själva spelidén bakom Shiftlings – Rock Pocket […] The post Prutta och studsa i charmiga Shiftlings appeared first on Onlinegamer Sverige.

White Night – Ett spel med Film Noir, tantvålnader och Jazzspöken
Jag tar mig an White Night, utvecklaren Osome Studios debutspel, som (till min förvåning) ges ut av Activision. Spelet är ett survival-horrorspel och ni som har spelat Alone in the Dark, Resident Evil eller Silent Hill kommer direkt känna er som hemma. Vid första anblick så ser White Night ut som någonting taget direkt ur en serietidning, men inte […] The post White Night – Ett spel med Film Noir, tantvålnader och Jazzspöken appeared first on Onlinegamer Sverige.

Nostalgi: Alien CS 1.6 @Nordiclan
Innan Twitch, Justin TV och andra streaming-tjänster var LAN och videoklipp de enda sätten att visa upp sina skills. Att få tag på replays av bra spelares inofficiella matcher, och därmed ta del av deras taktik, var högt prisat. För mig är det således extremt nostalgiskt att se gamla videoklipp med CS 1.6-matcher. Speciellt när […] The post Nostalgi: Alien CS 1.6 @Nordiclan appeared first on Onlinegamer Sverige.

Gamla gubbar spelar Age of Empires 2 (revanschen!)
I höstas försökte jag förnedra min då 75-årige far i ett parti Age of Empires 2. Jag hade ärligt talat inga högre tankar om hans förmåga. Visserligen har han spelat det sedan det släpptes 1999, men han hade aldrig spelat multiplayer tidigare så jag trodde någonstans att min internetrutin skulle vara honom övermäktig. Men han vann, och […] The post Gamla gubbar spelar Age of Empires 2 (revanschen!) appeared first on Onlinegamer Sverige.

Minnen från ö-livet i Morrowind
The Elder Scrolls 3: Morrowind är ett av de spelen som har format mina förväntningar vad ett mästerspel kan vara, och ligger som grund till hur jag bedömer spel idag 13 år senare. Ja, stridssystemet kanske inte är i världsklass när det gäller action och det är inte alltid så hjälpsamt, men Morrowind ingjuter en […] The post Minnen från ö-livet i Morrowind appeared first on Onlinegamer Sverige.

Den första spelkärleken: Secret of Mana
Alla har vi ett minne av den första, äkta spelkärleken där vi visste att det här var mer än bara något roligt och spännande att fördriva tiden med. För mig var den kärleken Secret of Mana till Super Nintendo. Året var 1994 och det var mitt första riktiga rollspel. Anledningen till att jag fick just […] The post Den första spelkärleken: Secret of Mana appeared first on Onlinegamer Sverige.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.