Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Seriebloggen.se

På Seriebloggen visar vi en tecknadserie varje dag måndag till fredag.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Seriebloggen.se

Inlägg i Seriebloggen.se

På tal om barbiedockor ell snarare kvackande Ankor
Gaah, den där Anna Anka vad ser alla i henne. Ytterligare en ”dum” blondin som förnedrar folk i TV, kvack, kvack, kvack. Ungefär så intressant är hon, som en dålig parodi på Kalle Anka. Nu är det bantningsprogram som gäller, alltså vad har hon ens för kompetens till att leda något sådant? http://www.expressen.se/noje/1.2180681/sa-mycket-lyckas-miguel-tappa-i-i-form-med-anna-anka   Fattar inte att folk ens är intresserade av att kolla på dylika skitprogram om jag ska var ärlig. Barbiedockor som struttar runt och har noll koll på det verkliga livet. Som alla eländiga jäkla dokusåpor som funnits nu i ett antal år, varför är förnedrings TV så poppis, vad är det för kul med att sitta och titta på menas andra gör bort sig å det grövsta? Det är ju bara tragiskt och pinsamt, hur tusan kan man kalla det för underhållning? Ett av de värsta exemplen är den nya som heter nåt i stil med ”Kungar av Tylösand” vilka jäkla IQ befriade galningar.   På tal om noll koll, jag är bra på mycket men saknar allt vad ”gröna fingrar” heter. Detta brukar resultera i ond bråd död för mina växter vilket ju ser ganska så tråkigt ut. En kompis föreslog att jag skulle köra med hyrda växter från en växtuthyrnings tjänst. Finns det ens, finns det verkligen växtuthyrning, har aldrig ens hört talas om det nämligen. Det vore ju i och för sig bra vad mig anbelangar att kunna hyra in lite träd, så kunde jag ju lämna tillbaka dem lagom till att de börjar se dassiga ut ;)

Men hallå barbiedockor kom ner på jorden!
Ibland kan man ju verkligen undra över diverse kändisar och deras syn på sig själva.. Läste att Angelina Jolie tydligen håller på och ska skriva en självbiografi om sitt liv, hennes drogproblem, mentala hälsa och självfallet hur hon mötte Brad Pitt. http://www.expressen.se/noje/extra/1.2177742/angelina-jolie-avslojar-sanningen-i-ny-bok    För det första så undrar jag vem som verkligen skulle ha lust att betala dyra pengar för att köpa en sån bok, det är ju inget i den historian som inte alla vi andra helt vanliga människor gått igenom mer eller mindre. Finns det verkligen ett så stort intresse av att läsa om kändisarnas tragiska liv och smutsiga bykar. Frågan är i så fall vem det egentligen säger mest om, galningarna som skriver böckerna eller dom som faktiskt köper dom.   Nu kanske inte just Angelina egentligen hör till den kategori av kändisar som i första hand förtjänar att kallas för barbiedockor men ändå, storhetsvansinnes varning i mina ögon. Och att det tydligen ska vara den ultimata hämnden mot Jennifer Aniston???? Hämnd för vadå i så fall, för att hon råkade vara gift med den man som Angelina sen träffade och blev ihop med?   Bortsett från att det i så fall är ett ytterst omoget sätt att se på saken så borde det ju dessutom vara tvärtom, Jennifer Aniston var ju gift med honom INNAN Angelina träffade honom och det är ju Jennifer som blivit sviken och inte tvärtom.

Leksaker från lågprisvaruhus och stressade föräldrar
EU, vad tusan ska vi med EU till. Det är ideligen en massa konstiga förordningar och regler som ställer till det för oss. Tydligen så pågår det nu en diskussion om mammaledighet inom EU länderna där de har svårt att enas, minimum 18 v och mamman ska ha de första 6 verkar det som i nuläget. http://www.expressen.se/ekonomi/1.2172723/mammaledighet-splittrar-eu   Men jisses, vad trött man blir på dagens samhälle ibland. Bara 18 v och sen ska barnet in i barnomsorg eller vaddå`? Det kanske är dags att EU länderna frågar sig vad som egentligen ska prioriteras långsiktigt.   Är våra barn inte mer värda än så, vår framtid. Men ibland kan man ju undra, även i detta välfärdsland ser man ju en hel del. Superstressade föräldrar som aldrig har tid att umgås med sina barn på riktigt, uppfostra dom eller ge dom sunda värderingar för framtiden. Ofta med dåligt samvete som manar till att försöka köpa sig fri från skuldkänslor genom mängder av leksaker från lågprisvaruhus som ändå aldrig används.   Pröva nåt annat för tusan, köp ett sällskapsspel eller liknande och ha möjlighet att faktiskt UMGÅS med barnen. Gå till en djurpark eller ut i naturen. Byt jobb om det är nödvändigt. Förstår inte det här med att vilja ha statusjobb som tar all ens tid när man har barn, är det inte mer värt att ha en fungerande familj med tid för varandra.   Man ser ju det så ofta hur snett det dessutom kan gå när barnen utan direkt styrning växer upp till ungdomar utan ”Bra” grunder och hamnar helsnett tidigt. Inte har förståelse för konsekvenser eller ansvarstagande osv. Nej ibland är det ju inte utan att man längtar tillbaka till ett något lugnare samhälle utan all dagens lyx.

Nicke dockor som far omkring och ställer till
http://www.expressen.se/nyheter/1.2151511/sd-jagar-nya-namn-pa-natet   Nu kan tydligen SD inte ens fylla sina platser eftersom flertalet personer hoppat av sina uppdrag. Det liknar ju mer och mer en fars, först får vi in detta gäng i riksdagen och nu kan de inte fylla upp platserna. Man kan ju tycka vad man vill om deras bakgrund som nazister/rasister men det är ju inte det enda problemet med SD. Ett annat problem är att deras politik är ytlig och inte genomtänkt eller har någon som helst verklighetsförankring. Det är en massa ord om än det ena än det andra men ingenting om hur man skulle kunna genomföra det eller vad det har för betydelse i verkligheten. De framstår mest som ett gäng snattrande dockor som tagit sig vatten över huvudet.   Att politik handlar om mer än en enda fråga verkar de inte ha förstått, dessutom har de ju inte ens någon plan för hur man skulle gå tillväga ens i den enda frågan. Alltså ärligt talat hur tusan tänkte de som röstade in dom? Vi behöver inte dessa pellejönsar i politiken.   Sen kan man ju också undra över vad som egentligen är deras mål? Ett samhälle fullt av endast blonda barbiedockor och lika fulländade ”Kennar” (känns önskemålen bekanta, bara att gå en sisådär 60-70 år tillbaka i tiden). Nä fy det ger mig faktiskt gåshud att vi släppt in detta gäng, har vi inte lärt oss något av historiens gång alls? Det enda positiva verkar ändå vara att de inte är genomjobbade eller har struktur/förfining/utbildning nog till att verkligen komma fram och göra verklig skada.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.