Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Att vara Henrik Källman

Dagdrömmande och disträ nittonåring som sjunger på sista versen från sina ljuva barnadagar. Om mig själv givetvis, nyheter, sport, musik, aktuella händelser och funderingar med en massa mera.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Att vara Henrik Källman

Inlägg i Att vara Henrik Källman

Nytt hem
http://henrikkallman.tumblr.com

Ursäkta bloggtorka
Men jag har ingen dator för tillfället. Tar tillfället i akt nu bara att sända denna ursäkt. Så snart jag får tag på en dator så ska jag börja igen. Jag känner inspiration för tillfället. Det var år sedan.Håll ut ni, typ, två läsare jag har./H

Kärlek på Big Ben
Igår var första gången som jag var först upp på en standupklubb. Igår var också första gången på snart ett år som jag körde på Big Ben och det var väldigt roligt att vara tillbaka. Tomas Bonderud är en jättebra och generös klubbvärd och tog emot på bästa sätt. Förutom att han satte mig först då. Fast det gick ju bra så jag ska väl inte klaga.Nej jag gjorde faktiskt ett bra gig, känner mig nöjd. Har ingen riktig koll på tiden men gissar på att det var runt fem minuter, som var min tid jag hade på mig. Känslan är bra inför tisdagens Komikaze!Såg också några andra riktigt bra komiker och vill lyfta fram Erik Löfmarck, Leo Riggebo, Johan Lingdén och Tora Larsson som alla fyra stack ut lite extra igår.Nu är det snart dags att gå till bussen. Arbetet väntar. Har laddat upp med massa Red Bull och en Burn Energy Shot så denna dagen bör bli en baggis!

VINKA
Ikväll var det dags för VINKA #6 och det blev en bra kväll. Publiken var lite segare än vanligt kanske stundtals, men mot slutet så hade de definitivt vaknat till och det blev en väldigt bra kväll. Jag hade njutit mer om jag inte haft en sprängande huvudvärk. Låg i migrän fram till halv tre innan jag lyckades masa mig upp. Men ett oerhört tack till deltagande komiker. Ni är suveräna.Hade mina Star Wars-skor också. Epic!

Comedy Gold
Anders Celin måste vara en av de roligaste personer jag någonsin träffat. Både på och bakom scen, hela tiden. Titta in detta mina vänner:

I backspegeln
Fick några bilder av Carl Tillenius som driver standupklubben Sylvia Comedy i Eskilstuna från mitt senaste besök. Jag känner mig trygg när jag ser på bilderna, varje gång jag tvivlar på min humor ska jag se åter på bilderna och minnas hur roligt jag hade. Sedan är inte min humor för alla, men den kvällen så gillade tillräckligt många den för att jag ska le när jag ser på bilderna.Sylvia Comedy är Södermanlands bästa standupscen, står förmodligen högt i kurs i övriga Sverige också. Alla komiker som inte varit där: Tjata till er en tid!Publiken under mitt gig var glad, det gjorde mig glad.Jag vet inte varför, men jag gillar bilden. Jag tror att det där är jag på scen. Jag tror att jag funnit mig själv.

Ess Kå Eff
Första natten med gänget på SKF flöt förbi utan olyckor och missöden. Stod mest och borrade och det var skönt att få mjukstarta lite. Men det är fortfarande lite otäckt, det är så mycket manuellt men när man lärt sig grejerna så kommer det gå bättre.Spelat Dante's Inferno som en idiot de senaste dagarna, riktigt bra spel. Spelet är löst baserat på boken om Den gudomliga komedin. Rekommenderar. Både bok och spel. Bok om du är gammal och vis, spel om du är ung och rätt hjärndöd med bra rexflexer.Nu ska jag ta det jättelugnt ett tag fram till jag ska åka till jobbet. Ha en god natt.

Star Wars-dojor!
Vad ni ser här kommer förmodligen göra er Yoda-gröna av avund. Check out my new shoes:

Satana tåginen
Sitter på centralen. Inte ett enda tåg hem går det inom min 24h-biljett och närmsta Intercity-tåg därefter är fullbokat. Så antingen väntar jag och är hemma vid 16-16.30 idag eller så betalar jag 300 och åker hem 12.10 med X2000. Då har jag betalat ungefär 500 kronor på att åka från Katrineholm-Stockholm och hem. Det känns knappt okej... Jag vet inte vad jag ska göra, får fundera lite.

Crazy Train
Första dagen på SKF idag. Var lite som första dagen i skolan, fast omkring 1000 gånger otäckare. Får dödsångest och panik när jag ser var det är jag ska jobba. Men så är det med allt som är nytt. Man kommer in i det så småningom.Var på Sylvia Comedy i Eskilstuna igår och gjorde nog mitt livs bästa gig. Publiken var helt fantastiskt och vilket ställe sen! Sylvia har kommit till sin rätt på RAW Bar. Jag skulle vilja säga att Sylvia Comedy är den bästa klubben jag någonsin kört på, måste vara en av de allra bästa i Sverige. Carl Tillenius gör ett fantastiskt jobb med klubben. Var stolta Eskilstuna!Sitter på tåget nu mot Stockholm, ska köra på Solna Comedy ikväll. Ska bli roligt, sist jag var där gick det inte så bra av vissa anledningar men ikväll ska det bli revansch! Kom gärna förbi om ni har möjlighet.På tal om tåget så är det lite småsjukt. 55 kronors skillnad ifall jag ville sitta eller stå på vägen upp. Jag köpte en ståplats. Och ändå sitter jag här. Henrik - SJ, 1-0.

Late
Nu har jag suttit länge och väl och försökt förbereda en rutin som jag kan använda på Sylvia Comedy i Eskilstuna imorgon. De har bytt lokal från Café Sylvia till Raw Bar så det ska bli väldigt roligt att komma dit och köra igen. Enda problemet är att jag känner att jag är en totalt värdelös komiker för tillfället. Men det är väl bara att nöta, ta några skitgig och sen är man igång igen. Nu när jag börjar på SKF så kommer jag kunna var mycket mer flexibel och giga mer. Känns toppen!Jobbade min sista dag på fritidsgården idag. Känns tungt, jag har haft det bra där och jag trivs med ungdomarna men jag kunde inte tacka nej till det här jobbet. Det känns bra, men samtidigt inte. Vi ska nog komma över varann, gården och jag. Låt det bara ta lite tid.Ska krypa ner hos Marina nu som ligger och sover sedan ett bra tag. Gud vad jag är glad att jag har henne, idag när jag kom hem hade hon kokat te och värmt baguetter i ugnen till mig. Ibland är hon verkligen rar. För det mesta till och med. Förra veckan så gick klockan över 19 månader tillsammans och allt känns fortfarande toppen! Tack Gud eller vem som nu välsignat mig med denna dam!Är du i Eskilstuna så kom gärna förbi och titta imorgon. Ring så får du gästlista. Nu slutar jag skriva innan jag somn.....


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.