Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Susannes blogg

Skriver om allt mellan himmel och jord som rör och berör mitt liv och mig - så kika in om ni vill läsa om en smått galen mamma, sambo, matte och tjej som älskar sitt liv och dem omkring det!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Susannes blogg

Inlägg i Susannes blogg

Semestertider är rätt nice va?

Eurovision?
Näe, den här delfinalen var verkligen inte bra! Den ena trista låten efter den andra... Bytte tillslut över till hockey-vm, och där var det bra mycket mer drag!!!Heja Sverige!

Vissa dagar...
Han den där Murphy och hans lag är verkligen inte mina polare. Särskilt inte igår... Dagen började bra. Jag och Lilleman bestämde oss för att baka det stora lasset kanelbullar. Mitt i baket tyckte Lilleman även att det var en god idé att baka lite matbröd, så vi satte en till deg medan bulldegen jäste. Mitt i allt jäsande, passade även vi på att jäsa ett tag. Vi gick ut i solen en stund. När jag kommer ut får jag syn på en stor hög med tussar av katthår och mitt i detta ligger vår katt Platons halsband.Det krävdes inte många hjärnceller för att inse att vår katt varit i en fight. Efter nån timme kommer Platon hemlommande och jag ser då att han blöder på magen. Efter en noggrannare undersökning, hittar jag ett stort sår (ung som halva min handflata) som blivit helt skinnflått. Packar ihop mig, Lilleman och katten och åker direkt till djursjukhuset.Det blev en massiv veterinärinsats på djursjukhuset. De har sytt ihop fyra sår, varav ett var rejält stort och skinnflått. Två av såren har fått dränage och alla såren skall tvättas med natriumkloridlösning två ggr per dag. Veterinären sa att om de inte hade vetat att vi hittat hårtussar efter den andra katten, hade de trott att han trasslat in sig och fastnat i taggtråd av såren att döma.Nu ligger han med tratt på huvudet och vilar mestadels. Mattehjärtat gråter en skvätt, och hoppas på snabb återställning. 

Because I'm worth it!
"Modern family", ett glas vitt och virkning - because I'm worth it!

Tunga artilleriet
Vaknade imorse med en irriterande öm hals. La mig i solstolen, lyssnade på fågelkvitter och drack te. Massor. Men inte fan hjälpte det! Bäddade ned mig i soffan på eftermiddagen. Drack mer te.Inte fan hjälpte det! Halsen gör fortfarande skitont. Så nu tar jag till det tunga artilleriet...

Hepp!
Nästan ett helt år har min blogg legat i dvala, och innan dess hostade den till några få gånger i några simulerade dödsrosslingar. Men så hepp, tu tre - Susanne är tillbaka! Jag har nu hunnit ikapp livet och livet har hunnit ikapp mig. Kanske kan jag nu finna den är tiden som jag så gärna vill ha till att skriva av mig. Ordbajsa rätt ut i cyberjymden helt enkelt! Vi gör väl ett nytt försök nu va?

Eurovision del 1
Kikar på Eurovision song contest delfinal 1. Och den imponerar inte direkt. San Marino är ju direkt pinsamma. Måste till och med ta fram skämskudden... Fast Finland gillar jag. En finstämd visa med vacker text. Och Cypern trallar på "la, la, la la, la", och nog rycker det lite i min kropp... Nåja, fortsättning följer. Men hittills har det varit lätt att hitta toapauser ;-/ 

Sorteringsmani
Jag och Pappersgubben en kall vinterdag i februari 2011Vi har många kort i vårt fotobibliotek på datorn. Foton tagna sedan 2005, då vi fick vår första digitalkamera. Totalt är det för närvarande 38885 foton. Japp, det är sant. 38885 foton. Om vi gillar att fotografera? Typ. Ganska så mycket. Hela tiden. Katter. Barn. Födelsedagskalas (det blir ett antal sådana i en stor familj...). Trädgård. Mat. Tavlor. Inredning. Jorrå, vi fotar massor.Jag är sjuk (åkt på en dunderförkylning), och är därmed hemma i några dagar för att kurera mig. Men en stund orkar jag sitta framför datorn mellan varven. Och idag har jag hållit på att sortera in dessa 38885 foton. De ligger nämligen i vårt iPhoto-bibliotek utan annat än i kronologisk ordning. Ingen annan sortering. Inte så lätt att hitta något där inte... Jag har i alla fall lyckats ta mig igenom 2012 so far och 2011 fram till våren (jobbar mig bakåt). Uj, vilken tid det tar! Men det är samtidigt roligt att titta tillbaka på alla foton på bla barnen, och på saker vi gjort tillsammans. Läs även andra bloggares åsikter om nostalgi, foto, foton, sortera, ordna, bibliotek

Fiii faen...
...vad bra man kan ha det ibland! Njuter av underbar skärgårdsluft. Solen skiner. Barnen leker med Pappersgubben. Jag ligger och lapar sol i en solstol. Katten strosar runt i gröngräset och jagar insekter. Jorrå, det går ingen nöd på oss ;-)

When life gives you lemons...
...make lemonade. Fast jag börjar tycka att det räcker med lemonad nu. Jag har så att det räcker och blir över. Big time. Vill inte ta hand om citronerna längre. Det räcker med citroner nu. Hör du det livet? DET RÄCKER MED CITRONER NU!!! 

Det blir fint väääder...
Lilleman och jag är på promenad. Det går inte fort, men vi studerar omgivningen noga. Mycket noga... Och hälften av naturen skall visst med hem också :-/


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.