Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------


Homepage » Besök ------------------------

Inlägg i ------------------------

Helvete!
Med kudden tätt tryckt emot mig, förnekandes alla fakta. Läpparna formar ett "du finns, du finns", men tydligen inte längre i mitt liv. Bakslag för vissa, ännu en anledning att överleva här. För det ska jag. En tröstlös gråt tränger ur min strupe, hur kan den vara något annat än tröstlös då sanningen är att du är borta. Tomrummet är oändligt.Och mitt i all sorg spirar en styrka. Jag kan överleva utan dig. Jag trodde att om jag förlorade dig som läsare, så skulle min blogg gå under. Men bloggen består, jag består och du var bevisligen en stor del av mitt liv, men ändå inte hela. Hur mycket jag än kommer sakna dig, hur mycket jag än kommer vilja ringa, sms:a, maila, kommentera din blogg, så kommer det att komma en dag då jag mår bra igen.Jag hade önskat att du var här då.

Borta
Felicia försvann kan någon säga hur som fågeln ur sin bur som isen när det våras som kärlek när den såras som tur utan retur Felicia försvann kan någon säga hur

Anorektiker?
Jag missade invägningen igår, blev våg med mat i magen och blött hår. Så jag vägde om imorse.-0,6 kg.Tanten på sjukvårdsrådgivningen igår försökte få mig att inse att jag var anorektiker. Och att för att gå upp i vikt behövde jag bara äta mer. Hört den förut kanske..?Nej, det är väl bäst att jag tar min morgonspya av Cola Light nu. Man vill ju inte riskera att kalorin fastnar.

Mardrömmar i vaket tillstånd
Jag går ut till bilen, jag befinner mig i ett okänt samhälle och plötsligt känner jag mig iakttagen. Slänger mig in i bilen, känner närvaron av någon mer därinne. Startar motor och försöker tygla paniken, backa ut lugnt hör jag mig själv mumla. Genar över en trottoarkant, måste ut nu! Trettioväg och jag känner skuggorna runt mig som vill slita upp dörren och ta sig in. Mätaren går uppåt, uppåt, uppåt, sjuttio är inte snabbt nog. Måste bromsa in för farthinder, då slocknar all gatubelysning. De är runt mig, överallt, försöker ta sig in i bilen och ta min själ. De döda, de osaliga, djävulen i en enda salig blandning, inatt är alla ute efter mig. På obekanta gator försöker jag hitta ut, hitta något välkänt, hitta hem. Skräcken klöser i mig, jag kommer aldrig överleva, inatt ska jag dö. Ut på motorvägen, försöker andas. Mötande bilar, är det levande människor eller någon som vill åt mig bakom ratten? Vad ska jag göra, hur ska jag klara av hela vägen hem?Och även om logiken och det sunda förnuftet säger att det är en vanlig söndagsnatt, så lindas vetskapen om att djävulen vill ha min själ runt mitt hjärna. Psykfall.

Ambivalent
Varför jag hatar min blogg. Den är jag. När jag har bloggen, så måste jag också erkänna för mig själv allt det som jag har varit med om. Här i står det svart på vitt vad jävla misslyckad och värdelös jag är. Det är som det där tv-programmet med dvärgarna - kom och kolla på ett äkta freak!Jag har precis upptäckt, för sjuttioåttondetusenfjärde gången att sjukvårdssystemet inte fungerar. Min terapeut väntar på att jag ska bryta ihop, vad tror ni oddsen är att det händer på hennes rum? Typ obefintliga. Med största sannolikhet går hela bubblan sönder på fredag kväll kl 17.30.Då blir jag hänvisad till helveteshålan där de hatar min blotta närvaro och försöker få mig därifrån fortast möjligt. Ja, psykjouren alltså. Och vad ska jag göra när världen går sönder, psykjouren inte finns och jag inte får någon mer hjälp om jag försöker ta livet av mig. Säg, vad ska jag göra då?Och nej, det finns ingen här i närheten som kan ta det. Det finns många som gärna vill ställa upp, men det är ingen som kan.Jag vill inte dö, men det här är inget liv.

Livet utan blogg?
Reklamen är borta. Inte min grej, kände jag.Nu funderar jag på om det är min grej att blogga. Är det något som någon tänkt att läsa, men inte gjort, så passa på. Bestämmer jag mig att bloggen ska bort så försvinner allt.

Mr Mystico
Jag har en läsare, som på samma sätt som Gun gjorde förr, smyger i kommentarsfältet. Det är lite spännande, som när man var liten och gick och kikade på julklappshögen under granen. Jag funderar på vem den här personen är, om det är någon jag känner, vart personen bor, hur den ser ut, hur gammal den är och hur sjutton den hittade min blogg.Så, Robert, tack för att du gör min tillvaro lite mer spännande :D

Det bästa med att vara student..
.. är att helgen spenderas med plugg.Ses på måndag. Typ.

Adoption
Jag har adopterat in mig i en ny familj. En maffiafamilj. Lindas maffiafamilj.Stackars människor.

Mobilabonnemangsförsäljare är roliga leksaker
Jag har gjort det till en sport att leka med mobilabonnemangsförsäljare så snart de börjar ropa på mig. För ett par dagar sen var det ännu en stackars grabb som gick i fällan.MAF (Mobilabonnemangsförsäljaren): Vad har du för mobil? Jag: Den här. (visar upp min mobil, som inte är av senaste märket direkt) MAF: Får jag titta? (Tar mobilen och synar den ingående) Jag: Du vill ha en likadan va? MAF: (Lite paff) Eh.. (Finner sig) Vi kan byta! Du kan få en annan av mig. Jag: Nej, du får faktiskt köpa dig en egen. (1-0 till mig) MAF: Haha, okej. Vad söker du i en ny mobil? Jag: Att man kan ringa och att man kan skicka sms. MAF: Vill du ha toutchscreen? Jag: Nej. MAF: Använder du MSN? Facebook? Jag: Jag har det, men jag använder det inte. MAF: Jag kan erbjuda dig en ny mobil med toutchscreen, gratis MSN (bla bla bla) Jag: Nej tack, sånna kan man ju varken ringa eller sms:a med. MAF: Va? Jag: Skiten går ju bara sönder och så måste man lämna in den på reparation stup i kvarten. Mina kompisar har ju alltid lånetelefoner.. MAF: De måste ha 3 i sånna fall. 3 är bara skit. Jag: Nja, de har olika.. MAF: Vad har du för abonnemang? Låt mig gissa! (Han gissar på Comviq, 3, Telia, Halebop osv. Till sist ger han upp) Jag: Jag har inget abonnemang, jag har Parlino, kontantkort. MAF: Så du tankar på med tvåhundra i månaden och så får du 3000 gratis sms? Är det så mycket du brukar tanka med?Jag: Japp. (Okej, det är trehundra, men det behövde inte puckot veta) MAF: Men nu kan du få 5000 gratis sms istället. Så ringer du gratis till.. Comviq? Jag: Telia, Tele 2, Halebop och Parlino. MAF: Aha! Men med mitt erbjudande kan du ringa gratis till 3 också! Jag: Vem är så dum och har 3? Det är bara skit. (2-0 till mig) MAF: (Skrattar generat) Ja, det har du ju rätt i.. Men vad säger du? Jag kan ge dig en helt ny mobil, med fritt MSN.. (bla bla bla och människan börjar även fylla i en lapp). Sen har vi ett erbjudande till dig, precis just nu. Du kan nämligen flytta med ditt gamla nummer. I vanliga fall hade det kostat XX kr.. Jag: (Avbryter) .. men just nu kan jag få det för noll kronor. MAF: Du skulle ju kunna ta över min plats här, vi tänker ju helt lika! Jag: Nej, jag tänker likadant som dig, men du tänker inte likadant som mig. (3-0 till mig) Jag är inte intresserad. (Vänder på klacken och går därifrån) Hoppas för hans skull att han kör en bättre taktik på krogen.

Student och överläkare - ingen omöjlig kombination
Jag sökte precis jobb. Det kändes bra när jag skickade in ansökan, jag tror verkligen att jag har chans till att få det här jobbet.Mariiqa Wincent Överläkare psykiatriVad kan gå snett? Jag är som klippt och skuren för det här jobbet. Ska gå och trycka visitkort nu.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.