Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

BaraSandrasEgna

Arbetslöshetens väg mot karriären - Skit rolig blogg!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök BaraSandrasEgna

Inlägg i BaraSandrasEgna

Dagens Låt!
Nu blir det Dagens Låt!Eftersom gårdagens låt var så bra så blir det den igen!Dagens Låt; Captain Hollywood Projekt - More And More. Igår vad Dagens Låt; Se ovan.

NÄ! Det vill du inte!
Gooooood morgon! Det blir bara svårare och svårare att kliva upp om mornarna, är väldigt ledsen och upprör över detta! Så jag undrar än en gång om någon vet någon metod att somna på kvällen, för jag är trött väldigt trött, men kan inte somna!Idag har jag tänkt att baka! Chokladrulltårta med smör innehåll, det är så gott!!Kommer snart med Dagens Låt! Om mitt bakverk blir gott kanske även receptet kommer visa sig här i bloggen, det vill du väll inte missa va?!NÄ det vill du inte!

Plugging!
Bu tänkte jag sätta mig och läsa lite i böckerna jag fick när jag var och testkörde på en bilskola, där jag ska gå intensvkurs som innebär bilkörning och teorileksioner. Ska bli kanonkul! Får se hur länge jag orkar sitta och läsa det, haha. För övrigt är jag klar med dagen stora uppgifter. som jag kunnat bocka av en för en.- Städa.- Dammsuga.- Sortera tvätten.

Dagens Låt!
DAGENS LÅT!Äntligen är det igång igen, så att säga!Dagens Låt är idag; Captain Hollywood Projekt - More And More. Några dagar sedan var Dagens Låt; Laila K - Murderer.

Tips på att somna?!
Sedär! Nu fick jag lust att skriva ett inlägg, kom precis upp ur sängen..Har du ett tips på hur man somnar på kvällen(?) vänligen skriv en kommenter om det genom att klicka på länken längst nere i detta inlägg där det står "kommentera för fan"!!Idag har jag planerat att dammsuga i den här lägenheten! Hoppas jag inte glömmer det* Sen är det ju tvätt så ska sortera tvätten. Så ser min dag ut.Har du saknat Dagens Låt? Var inte orolig, tänker lägga upp en underbar sång alldeles strax!

Ögonen går i kors!
Japp inte många uppdateringar idag inte.. Har suttit du på kvällen hel besatt av nåt spel, hihi..Men nu går ögonen ikors så det är dags för att sova!Hoppas på fler uppdateringar imorgon!!

Läbbigt stor näsa!
Herrejesus! Kolla den här näsan, aaaaah!Det värsta jag sett...Artikel/Video Här.

Dagens Låt!
Äntligen Dagens Låt!Dagens Låt; Leila K - Murderer. Gårdagens Dagens Låt; Katerine - Ayo Technology.

Får se senare!
Jag har tappat lusten att blogga ganska mycket nu... Men kommer väll några inlägg lite då och då I Hope!Har precis varit hos en vänn och fixat hennes hår, får se senare hur det blev!Höres.

OBS! Jag bjuder!
Det här har verkligen varit en mysig dag!Jag och min syster gick för ett tag sedan ner för att handla creme fraich(stavas?) till vår bakpotatis vi åt till middag nyss. Det slutade dock med att det blev en burk sockervadd,en påse cheeschrunch och dipp till mortötter och gurkor.Guuud så gott!Maten har gjort denna dag! Har suttit glott på film och ätit hela dagen, det gillar vi!Men dagen är icke slut än!MER MAT!Här bjuds det på foto! Lille syster + mig.

Dagens Låt!
Dax för Dagens Låt igen!Katerine - Ayo Technology.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.