Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

flirtblink

Julia heter jag & jag är en vanlig, 16-årig tjej som precis börjat It-Media programmet i Uddevalla. Jag njuter av livet och bloggar om min vardag, mode, shopping & en massa annat. Det bästa jag vet är mina vänner, min familj och vara ute och resa, festa och ha skoj!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök flirtblink

Inlägg i flirtblink

Lite party music
klicka här

helvete!
hade precis kokat te och de va svin varmt, tror ni inte Linn länkar denna videon så jag spiller ut allt över mig bara för att jag blev så rädd...har nog bränn sår över hela kroppen..

nu sticker jag iväg..

plans for today
idag är jag ledig så de hurrar vi för, jag vaknade precis och klockan 4 ska vi till pappa, där vi ska fira min födelsedag(lite i efterskott) med pizza haha! nu får jag nog snart hoppa in i duschen tror jag..känns  jobbigt. måste också hinna göra en ganska stor matte uppgift som ska vara klar nästa måndag. men de tar jag som det kommer hihih.

twist and tango

en riktigt bra helg!
På lördagen blev det tjejmys i cissis nya fräsha hus! hur mysigt som helst tills vi drog vidare till en fest hos E. jättelyckad fest tycker jag, för jag hade svinroligt, skrattade så jag hade ont i nyckelbenen(?)woh, nu är det söndag och man kan äntligen chilla lite, men helgen har varit bland de bästa! I fredags var vi ute i göteborg, skit rolig kväll med johanna och mimmi!!

Karl-adolf andersson ungefär

new shoes♥

Filmen är på g!
Jippi! happy face! skorna kommer med mig hem ifrån överby idag lite senare :) kommer en bild på dom♥! Skolan idag har gått ut på att bli klara med scenerna till våra skräckfilmer, det har vi gjort i 6 timmar! men vi är klara med alla scener nu iallafall så jag lägger upp den här när den är redigerad och klar! Det är alltså korta scener, filmen kommer vara i ungefär 10 minuter, knappt. nu ska ja ta mig en dusch sedan överby och sen blir det till att packa inför imorgon!! ha de så jättebra♥

Kollage;Fest outfit

Pölsa is back!
se de nyaste av pölsa klicka här


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.