Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

PlasticTrash

It's only rock n roll and it's all about attitude...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök PlasticTrash

Inlägg i PlasticTrash

En liten önskelista....
My little pony sakerPennorritblockHello Kitty sakerBratzdocka-ej Cloe.hehe den är dock inte min utan Izabellas, så det är väl bara att fundera ut något bra från sakerna i listan...

Stressstressstess....
Stressstressstess....så råkade dagen bli, helt fel i tidsplaneringen. 16.30 var maten klar, kl:17 började jobbet...blev lite tight, menmen. In på jobbet i världens fart och in i nästan kaos puh...får se om natten blir lugnare...tveksamt.Var hos Karin och Danne igår. Mat, fika och annat gott bjöds det på. Riktigt gott och trevligt som alltid. Och tiden går ju som bekant så himla fort när man har kul. =) Helgerna och dagarna passerar i världens fart. Men än så länge är det helt ok=) nu när vinterna och kylan närmar sig.

Ska det redan va så kallt att man
Ska det redan va så kallt att man behöver skrapa rutan när man ska hem. Brrr....

Nattens tidning. Va ju helt ok sis
Nattens tidning. Va ju helt ok sist jag läste den. Tema old school så det verkar lockande.

Blutsaft...
Nu äntligen har jag varit och införskaffat lite ny blutsaft. Ska se till att dricka det riktigt ordentligt nu så får vi se om jag piggnar till. Vill inte vara så förbannat trött hela tiden. Nyss hemkommen från Linköping skulle kolla efter en matta som inte fanns i stan, men den fanns tydligen inte där heller. Letade efter en present till Izabella med, men hittade inget bra. Hon önskar sig saker med Hello Kitty på. hehe. Ja det finns ju en hel del, men allt är inte så kul så vi får se vad det blir.

I förrgår såg jag den här Johan Fa
I förrgår såg jag den här Johan Falk filmen och jag måste säga att den var riktigt bra! Absolut sevärd o bättre än vad svenska filmer brukar vara. Joel Kinnaman som gör rollen som Frank Wagner är en riktigt duktig skådespelare så han ser jag fram emot att se mer av. Igår såg jag del två, Vapenbröder. Också en bra film, men inte alls lika bra som den första. Men se dem. :-)

Va ruggit kallt på speedwayn, men
Va ruggit kallt på speedwayn, men de vann o jag är inne i värmen igen.

Speedwayfinal i stan. Hejaheja. Ka
Speedwayfinal i stan. Hejaheja. Kallt, men jag har premiär för långkallingarna så får hoppas att det räcker.

Äntligen...
Har äntligen varit och klippt mig idag. Något som jag borde ha gjort i våras, men skippade det eftersom jag insåg att håret ändå kommer slitas en del under sommaren. Men nu äntligen är det klippt, fast de flesta ser ju ingen skillnad, men det är faktiskt kortare och mer uppklippt. =). Jag har ju frisörskräck så jag är väldigt bestämde med hur jag vill ha det och min frisör brukar göra som jag vill. Och det känns så otroligt skönt att att det slitna är borta och man kan dra fingrarna genom håret igen.

Att vara vegetarian och äta på restaurang....
Haha....det var en så bra serie i NT (Norrköpings Tidningar) idag. Precis såhär är det när man är vegetarian och ska äta på restaurang, har upplevt det ett antal gånger....Nemi...

Ubåtsfobi....
Så första ämnet i denna nya kategori...Jag har ubåtsfobi. Tycker att de är grymt obehagliga faktiskt. Varför vet jag inte riktigt har alltid känt så. Kanske är det att de är stora och färdas under vattnet, lite hemliga och mörka eller något. När jag var mindre hade de en ubåt på Skara sommarland som man fick gå in i. Jag var där med pappa och han ville gärna gå in o titta, men jag vågade inte så jag stod på behörigt avstånd och väntade tills han kom ut igen. Nej gillar inte de där stora mörka plåtsakerna.....


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.