Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Jennys infall

Mitt liv i ord, förkortat, glömt och oviktigt

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Jennys infall

Inlägg i Jennys infall

___________
Just nu vill jag krypa ner i min säng och sova tills det är dags att åka till Maspalomas. Eller skrika så högt jag kan så länge jag kan. Eller springa så fort jag kan så länge jag kan och ramla ner på marken och skrika lite till.

Morron
Jag somnade efter 2 inatt och kan inte sova längre än halv 9 idag. Fatta vad trött jag kommer att vara imorron, men det gör ingenting för jag har sovmorron till 12.40. HAHA! Mys med Corro igår, vi såg ett par filmer och sen drog hon hem med halv 2 ...

Back to the cleaning!
Idag var jag uppe med tuppen som Lina sa haha. Har redan hunnit med en vända på stan, nya glasögon är beställda, ett par mörkbruna Lyle Scott. Nu städas det för fullt, för att vi kanske får släktbesök imorron. Danskarna (Farfars bror med familj) är och ...

Jesus vill vara med mig
Så stod det på en bulle som Ny Generation delade ut utanför matsalen. Det hade vi roligt åt, hahaha.Inget iv, fick en uppgift istället. Nu ser jag på Smallville, mycket distraherad!

The dawn is breaking, a light shining through
Hemma efter en tur på stan, köpte en ny jacka! Assnygg är den, får se om det kommer upp en bild snart. Nu sitter jag och kollar på en film, Waitress.

-
Idag har jag spenderat en timme i badrummet. Nu är jag ren och luktar gott om jag får säga det själv. Sen har jag precis sett klart på Dirty Dancing, ett lyckopiller, speciellt sista dansscenen, nu vill jag dansa!

Just nu:
Ser på Grey's. Fan vad jag har saknat det! Älskade skrattattacken nder begravningen. När man har tröttnat på att gråta kan man alltid skratta. Nu är det paus, men snart börjar det väl igen. Då sitter jag klistrad!

Studiedag!
Inte idag, men imorron. Gud vad skönt, jag ska sova. Hade bara två lektioner idag, eller lektion och lektion, ett fysikprov på två timmar och en historialektion som vi fick gå tidigare ifrån för att vi hade haft prov. Slappt. Provet gick faktiskt bra, ...

Det händer inte
Jag glömde mobilen hemma idag. Det kommer aldrig hända igen. Jag saknade den.

Det händer inte
Jag glömde mobilen hemma idag. Det kommer aldrig hända igen. Jag saknade den.

Hej
Korta inlägg idag, men vafan det är ju idol nu!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.