Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

WikingRekond

Bilvård & Tekniktester & Foton Från Bil/MC Events


Homepage » Besök WikingRekond

Inlägg i WikingRekond

Barncancer insammling för forskningen
Jag tänkte se om jag kan få 15000 besökare denna månad, då skänker jag pengarna som kommer in till barncancer forskningen. En liten flicka i min närhet har råkat ut för cancer och då tänkte jag på forskningen. Sprid detta till så många som möjligt så jag kommer över 15000 besökare, jag uppdaterar varannan dag med besöks antalet.

Test av Luktsanerare för privatpersoner
Ja då var det klar att jag får låna en maskin för Luktsanering i bilar,husvagnar o.s.v för privatpersoner i 30 dagar. Jag åter kommer med bild och mer info när den har blivit levererad till mig.

Streetcars Fest i Uddevalla/Torpköpcentrum
Oj vad folk det kom och fint väder var det också,men det var mycket hissingstraktorer där :) men dom var snyggt ombyggda. Nu drar festen till Borås i morgon & Knalleland hoppas på lika fint väder då.

Fiska Fiska!!!
Ja då ska man ut och fiska ska bli en skön avkoppling, hoppas man får några regnbågar eller rödingar. Det är ju så gått att göra på grillen :)

Nu kommer värmeböljan igen!!!
Nu verkar det som värmen kommer tillbaka, det är ju skönt när det inte regnar och blåser. Hoppas att vädret håller i sig till på lördag så det kommer mycket folk till Torp/Uddevalla och kollar in dessa fina bilar som ställs ut på Street Cars Festen.

Så här kan det gå med maskinpolering
Man ska verkligen veta vad man gör innan man annvänder en polermaskin av denna modell, Ska ni annvända maskin själv så rekomderar jag den ocillerande maskinen med två trissor och ställbart varvtal , finns en på Biltema som fungerar bra för privatpersoner och till bra pris. Se filmen www.youtube.com/watch

Street Cars Fest På Torp 22/8
Ja då ska Street Cars Fest  komma till Torp(Uddevalla) på Lördag 22/8. Hoppas det blir fint väder och att mycket folk kommer dit och tittar på alla dessa fina bilar som ägarna har lagt många hundra timmar på, det kostar inget att komma och  kolla. Bilintresset är ju ganska stort här på västkusten efter som sveriges två största märken produceras i dessa trakter. På söndag 23/8 är dom i Borås(Knalleland)

Lackförsegling inför Vintern en bra investering.
Ja då börjar Hösten/Vintern att närma sig så det är tid att börja tänka på att boka tid för Lackvård före vintern och allt salt kommer. Tänk på att vara ute i god tid för det börjar nog bli fullt i bokningsböckerna hos dom Rekondfirmor som finns i närheten av där ni bor. En riktig behandling underlättar skötseln under vintern av bilen och skyddar mycket bra mot saltet som vi har på våra vägar, Se till att få en bra lackförsegling om ni vill ha en lättskött och fräsch bil även under vintern.

Varning för E-post från Telia på dålig svenska
Jag fick ett mail från Telia på så dålig svenska så man undrar vad dom har för folk anställda. Jag tror att det är ett bluff utskick för att kapa epost adresser. Se brevet nedan så förstår ni nog varför jag funderar. Avsändaren är: TeliaAdminHelpDesk  och kollar man adressen så är det : holycow@ptd.net Bäste Telia.Com konto User   Vi vill informera er om att vi för närvarande genomgår smärre underhåll och uppgradering av vår webbplats. Och vi använder också detta medium för att ta bort inaktiva e-id användare, du är därför skyldig att skicka dina kontouppgifter för ordentlig kontroll omedelbart:   Snabbast klicka svaret knappen för att ange information nedan:   Förnamn ........... Efternamn: ........... Användarnamn: ...... Lösenord: .......... Bosättningsland .......   Observera: Dina uppgifter kommer inte att delas.   VARNING:   Underlåtenhet att slutföra ovanstående process inom kortast möjliga tid kommer att resultera i både inkommande och utgående fel på din e-post. Detta kommer att hindra dig från att skicka eller ta emot e-postmeddelanden. Se till att information ovan är korrekt så att vi återställa dina kontouppgifter, vilket kommer att bidra till att förhindra ditt konto från att avbryta eller avsluta. Användare har ofta berättat för oss att ju mer de använder Telia.Com Service, desto mer upptäcker de dess fördelar. Vi fortsätter att arbeta för att göra Telia.Com den bästa e-posttjänst som finns, och vi uppskattar att du hänger med oss.   Vi beklagar eventuella besvär som vi kan ha anledning du räkna vår nya post funktioner. Gör att sprida denna viktiga information genom att skicka den till andra användare. Du kommer att skickas en bekräftelse från vår kundtjänst efter vår uppgradering.   Tack för att förstå vår situation. Engr.Festus Young Webmail ledningsgrupp. (C)

Ja då är det dax för Vallåkraträffen.
Det är väll en av sveriges största utställningar för ombyggda bilar utomhus. Nu verkar det inte vara så att vädergudarna är på arangörens sida för enligt prognosen på YR.no ska det regna hela helgen. Jag hoppas det är fel på prognosen. Platsen är Enoch Thulins flygplats och är 170.000 kvadrat meter stort så det blir nog mycket folk och bilar.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.