Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Ekoprylar.se

En blogg om smarta prylar och presenttips som bidrar till ett hållbart klimat.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Ekoprylar.se

Inlägg i Ekoprylar.se

Solarbulb – En led-lampa i en pet-flaska
Solarbulb är en snyggt designad och innovativ led-lampa. Färgen på led-lampan är samma som på produkten (blå, röd, grön, vit och orange). Du skruvar på Solarbulb på en tom pet-flaska och vips så har du en soldriven lampa! Låt solcellerna suga åt sig energi i 3-4 timmar så ska Solarbulb kunna lysa i 5 timmar. Lite [...] Related posts:Lampa av kasettband

Snurra dina plantor
Att dina blommor växer åt solsidan är nog ett problem för många. En lösning är att köpa denna snurra som inte drivs av batterier utan av en solcell. Häng den mellan kroken och upphängningssnöret så snurrar krukan! Ju starkare solsken desto mer snurrar plantan. Kostar och finns på Amazon. No related posts. No related posts.

Återvunnen ryggsäck – Osprey
Ethical Superstore säljer denna coola ryggsäck från Osprey. 70% av ryggsäcken är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Den rymmer 20 liter och kostar ca 420 kr. No related posts. No related posts.

Eco Now – En viktig mässa
Den 20-22 augusti går mässan Eco Now av stapeln i Kistamässan. Här finns allt om miljövänlig shopping, ekologisk vinprovning, eko modevisning och man får chansen att provköra el-bil och el-moped. Ekoleko som säljer giftfria leksaker lottar just nu ut biljetter för 2 personer till mässan på sin hemsida. No related posts. No related posts.

Lampa av kasettband
  Ooomydesign.com är inte bara en skitsnygg sida. Här säljs även nytänkande……produkter där man återvinner svunna tider. Varför inte slå till på en lampa gjord av gamla mixtapes? Du kan få den med transparenta blandband eller vita. Du kan även byta ut banden mot dina egna. Många har nog inte hjärta att slänga sina älskade blandband. Istället för att [...] Related posts:Solarbulb – En led-lampa i en pet-flaskaSmå högtalare av återvunnet material

Lego – Dynamo ficklampa
Lego ficklampa Här kommer en 20 cm hög uppvridbar ficklampa i nostalgiskt format. Bra för miljön på så vis att det inte finns ett batteri i ficklampan så långt ögat kan nå utan som alltid med Lego får handhavaren fixa allt själv. Vrid runt armen och två ledlampor under fötterna lyser. Kul? Ja! Onödig? Inte om [...] No related posts.

Kompost – Direkt i köket
Kökskompost I Sverige är det vanligt att de som sorterar för kompost ofta har en extra hink vid soppåsen. Varför inte visa att du komposterar? Detta är en kompost som kan stå på diskbänken. Det fiffiga med den är att det är hål i locket så att det luftas samtidigt som det i locket sitter ett [...] No related posts.

Elmoped – Ekoskoter
Bloggen Nyfiken Grön har lånet en ekoskoter som ska testas. Läs om hela spektaklet på hennes blogg. Skotern går fram till och med 15:e augusti att provköra i Kungsträdgården. Vi får se om det kommer en recension här på ekoprylar också. Visst är den snygg? Related posts:Eco Now – En viktig mässa Related posts:Eco Now – En viktig mässa

Eco Showerdrop – vattenmätare
Eco Showerdrop Eco Showerdrop är en sån där pryl som är väldigt enkel men som ingen kommit på tidigare. Eco Showerdrop är en mätare som mäter hur mycket vatten du förbrukar utan att egentligen göra det. Första gången du använder den så duschar du bara som vanligt och sedan kalibrerar du mätaren genom att mäta tiden det [...] Related posts:Presenttips QuickCupEco Now – En viktig mässa

Boardy – ett usb-minne
Boardy är ett usb-minne som är återvinningsbart. Förpackningen är tillverkad i papp och är perfekt för företag som idag delar ut ett reklamblad och med det en cd-skiva (som Greenpeace skickade ut till sina medlemmar i våras t.ex). Istället kan man nu använda Boardy. Smart va? Boardy väger 2 gram och du kan få alla tillgängliga [...] No related posts.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.