Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Caroline Dreikant

Jag är en rastlös 20 årig mamma som bor i Göteborg med min sambo. Jag har nyligen tagit studenten 090605. Nu njuter jag av min mamma ledighet och är hemma med min son Vincent född 081215. Hemma hos oss händer det alltid något.


Homepage » Besök Caroline Dreikant

Inlägg i Caroline Dreikant

hur hinner alla?
Idag har jag syndat. Jag sitter fortfarande här i pyjamasen som jag inte lkivit ur på hela dagen, gårdagens smink då jag somnade som en stock igår och inte orkade göra något. Som sagt jag har inte visat mej utanför lägenheten överhuvudtaget idag, ska snart duscha innan det är dags att hoppa ner i sängen.Imorgon är en heldag för min och Vincents del, Johan kommer ändå sova mestadels av dagen innan han är vaken och hemma i en timma för att sedan åka och jobba igen.. Så det kan jag säga redan nu att imorgon blir det inte mycket bloggning, det är här min fundering kommer in. Vart får alla tid ifrån till att sitta framför datorerna och t.ex. blogga!?! Vissa dagar är jag hemma, men även då tycker jag inte att jag har så mycket tid som många andra för att inte tala om en dag som imorgon då jag kommer att vara iväg nästan hela dagen. Självklart så hinner man och kan göra allt som man vill, men vissa dagar är det nästintill omöjligt att hinna för min del, som imorgon när jag ska umgås med folk, hur osocialt skulle det inte vara att plocka fram datorn och ursäkta mej för att jag måste kolla runt lite eller blogga. och i bilen skulle det inte gå eftersom det är jag som kör, då skulle jag ju vara en trafikfara, inte bara för nmej själv utan även alla andra! Ni som uppdaterar sina bloggar flera gånger om dagen, hur hinner ni? vad får ni all tid ifrån?

Måndag
Jaha ja, då var det som vanligt här hemma, jag har precis ätit middag framför tv:n, Vincent ligger och kravlar på golvet och drar i alla sladdar han kan hitta! Blomman är med en stor favorit! Johan har åkt till jobbet för några timmar sedan och jag sitter som sagt här i min ensamhet, bortsett från Vincent då men det är lite svårt att föra en givande konversation med honom. Detta är det tråkigt den veckan Johan jobbar fem nätter, fem kvällar själv.Ikväll blir det antagligen inte mycket gjort här hemma.. kanske dags att vika in tvätten, finns det något tråkigare?

bilister är ögontjänare!
Något jag la märke till när vi körde upp till Mellerud är alla ögontjänare när det gäller fartkameror. Men märker det så väl och tydligt när man själv kör på en främmande väg som man inte har en aning om var farkamerorna dyker upp. Där det var fartkameror höll jag hastigheten hela tiden eftersom jag inte visste vart fartkamerorna skulle dyka upp. Fast å andra sidan så till 99% av gångerna så ser man fartkameran på motsatta sidan vägen innan den dyker upp på egen vägsida så man vetändå när det är dags att sakta ner om man skulle köra för fort.Jag skulle ljuga om jag sa att jag själv aldrig har gjort liknande eller aldrig har kört för fort, det har garanterat alla gjort någon gång! Som vägen mellan kungsbacka och särö där man kört flera gånger fram och tillbaka finns det några få fartkameror på och man vet precis vart dom står och därmed precis vart man inte ska köra för fort.En annan sak som får bilister att hålla hastigheten är när man får syn på en polisbil, det blir oftast som dag och natt. Innan man såg polisbilen körde nästan alla lite över hastigheten man får och efter man fått syn på polisbilen så kör nästan alla lagligt igen även om poliserna inte själva kör lagligt. Det är något jag inte förstår, varför en polisbil nästan aldrig håller hastigheten även om dom inte kör på utryckning, ska inte poliserna förgå med gott exempel och hålla hastigheterna. Det var som en gång när jag såg en polisbil bara köra rakt förbi ett övergångställe utan att stanna när det stog folk som ville gå över och då kan jag säga att man börjar att fundera...

en övernattning i mellerud
Igår var jag helt slut så jag somnade tidigt och dessutom den tiden jag var vaken ville jag umågs med Johan eftersom denna veckan jobbar han fem dagar och de två dagarna han är ledig jobbar jag.. Iallafall, i helgen var vi uppe i mellerud på släktträff och Vincent fick gå från famn till famn och han trivdes som fisken i vattnet och var lika glad vem han än kom till, han lekte med dom andra barnen och var nöjd. Stugan som vi bodde i var i minsta laget, två våningsängar och ett bord var det som fick plats. En natt var okej eftersom vi endast sov där men jag tänker på dom som bor så i en vecka, jisses jag skulle få panik och det enda jag tänker på med den svenska sommarn, tänk om det är dåligt väder. Då sitta i den stugan, nej tack.När vi skulle åka hem så åkte vi förbi akvedukterna och kollade, Vincent var helt facinerad av vattnet som forsade och lät, dessutom fick han "åka" älg.

Hemma
Nu är vi äntligen hemma, ska samla krafter och pussa lite på Johan. Hörs senare!

mitt resenöje..
Kolla varifrån! min resesysselsättning..

Lördag
God Mogon! Igår fick jag inte så mycket gjort som jag hade velat, vilket resulterade i att jag nu på morgonen kokat potatis och marinerat fläskfilé som ska med, även packat det sista. Igår kväll var det jobb för min del, stängning. Gick rätt fort vilket var skönt. Efter jobbet åkte jag vidare och träffade lite vänner, spontant självklart så bland alla finklädda kom jag i mina jobbkläder, men vad gjorde det det var trevligt att få komma ut lite och äntligen träffa Sanna igen! Jag förstår inte att det alltid lyckas dröja så otroligt lång tid emellan och varje gång säger man att det inte ska dröja så länge... Känner ni igen er? Iallafall nu ska vi snart åka jag och Vincent, jag har lite delade känslor om att åka iväg eftersom att det är Johans lediga helg, men eftersom Securitas infört den mest korkade sak någonsin så kan inte Johan följa med då han har jour hela helgen och idag ska han jobba hela tre timmar.. Men men, inte mycket att göra, vi kommer hem jag och Vincent igen och det är trots allt bara en natt så dte ska jag nog överleva.. Vi får helt enkelt ta igen det en annan dag.Nu ska Vincent få ett bad och sedan är det dags för oss att åka, vi hörs säkert senare ikväll! Vad ska ni hitta på i helgen?

att få tummen ur..
Idag är jag verkligen jätte seg, Vincent ligger och kravlar på golvet och försöker sej på att krypa men har fortfarande inte fattar tekniken, jag sitter i soffan forfarande i pjamas. Jag som egentligen borde packa klart kommer att göra det ikväll när jag kommer hem vid elva tiden vilket kommer sluta i att jag kommer komma i säng sent idag igen..Jag är nog världens sämsta person på att få tummen ur och göra något som jag ska eller måste göra, jag skjuter alltid upp det till sista stund när det blir att man måste göra det och då blir det stressigt och inte så som man tänkt eller så glömmer man något.. Det är så typiskt mej! därför tänkte jag föröska slita mej från datorn, tv:n och soffan nu för att få något gjort här hemma och kanske ta en lung och skön dusch med istället för en snabb där man försöker sätta rekord i att duscha så snabbt som möjligt..

En överraskning med posten
Posten är något at det bästa på hela dagen tycker jag, Johan brukar retas med mej och säga att det inte är så viktigt och att det kan vänta när jag flyger upp från det jag gör när jag hör posten falla i golvet här hemma. Ja, jag är extremt nyfiken när det gäller sådant och blir oftast lika besviken varje gång då det inte är något som är så roligt som jag hoppas på eller trott.Men idag blev jag väldigt glatt överraskad när vi fick posten, jag är med i Svenska postkodslotteriet och idag fick jag en utbetalningscheck på 1000 kr. Snacka om att jag blev överraskad!

städning och packning
Vincent sover fortfarande så jag är i full fart med att plocka iordning här hemma och föröska packa lite som ska med på lördag då vi ska till Mellerud på släktträff och även sova där, vilket resulterar i att det är en del som ska med. Samtidigt som jag plockar här hemma så kikar jag lite på grannfejden då och då och det förvånar mej hur vuxna människor resonerar.Nej nu måste jag fortsätta med plockningen här hemma, vill iallafall att det ska se någorlunda ut när Johan kommer hem imorgonbitti och dessutom vill jag hinna gå och lägga mej innan det är dags att gå upp..

Bortskämd
Det är först nu man inser hur bra man har det, eller haft det. Idag är första dagen som Vincent har vart jätte gnällig när han ska sova. Ända sen han föddes har han sovit sej nätterna igenom undantag tills han var lite över månaden då han vaknade för att äta men somnade sedan om direkt efter.Det har alltid bara vart att ge honom välling och lägga honom i sin säng så somnar han, ibland har man för det vart mysigt legat och gosat med honom i vår säng till han somnat men det har ändå aldrig vart några problem. Förän nu, när han snart är sju månader som han börjat "krångla", jag vet inte hur många gånger jag vart inne bara idag men jag gissar på att det är jobbigt med tänderna nu, då han fått en tand och man ser att nr två är påväg med.Nu sover han iaf och jag hoppas att det är för natten då jag har massor att göra här hemma, det ser ut som ett bombnedslag så nu måste jag passa på innan han vaknar till igen!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.