Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

En blogg med friskhetstecken

Jag är sambo, nästan bibliotekarie, reumatiker, arbetslös, barnlös, rastlös och pysslig. Jag fotar, skriver, dricker en massa te och ser på alldeles för många tv-serier.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök En blogg med friskhetstecken

Inlägg i En blogg med friskhetstecken

Datorhjälpredan
Sixten gillar att sova på min arm när jag sitter vid datorn. Eller trycka på lite knappar och klicka lite här och där. Det är tydligen jättemysigt... Och hur kan jag neka honom när han ger mig den blicken?

Åh nej
Har hittat ett nytt "vill ha". Nämligen en stickad tubsjal. Rackarns! Mina reumatiska händer duger inte till att sticka.

Grattis kanelbullen
Idag är det kanelbullens dag så hip hip hurra för bullen!* Själv har jag gjort det dumma misstaget att vänta tills idag med att köpa. Nu öser regnet ner, det är kallt och ruggigt ute. Jag vill inte gå ut. Men jag vill ha bullar. Det skulle vara så underbart med bullar, varm choklad och en eftermiddag i soffan. Kl 13.50 går Corpse Bride på 5.an! Perfekt mysfilm.Måste bara göra nått åt bullproblemet innan dess...*När exakt började detta med kanelbullens dag egentligen? Jag ifrågasätter inte på något sätt. Jag välkomnar alla sorters firanden som innebär att det nästan blir obligatoriskt att äta nått gott. Update: Bullar fixat.

Rosa Bandet
Jag, liksom så många andra, känner någon som drabbats av bröstcancer. Någon som överlevt bröstcancer. Men alla är inte lika lyckligt lottade. Stöd Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj!SMS:a ROSA till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.Exempel: ROSA Johan EkAndra bloggar om: rosa bandet, cancerfonden, bröstcander, cancer

Trevlig helg!
Se till att få en dos fredagsmys av nån sort nu, det kan behövas när mörkret och kylan kommer. Njut av helgen och av hösten!

Tips till Jo och alla andra burkgalningar ;-)
Tre snygga retromönstrade burkar inköpta på Coop för 49kr. Väldigt bra storlekar och billigt! Snygga dessutom. Spring och köp! (Fanns svart/vita oxå)

Tålamod schmålamod
Idag håller jag de djupa tankarna borta med träning, städning och köksrenovering. Eller ja, köksrenovering gör mest sambon eftersom jag har så j**la ont i axeln men jag hejar på i alla fall! Det är bara så trist nu när allt ska slipas och grundmålas. Jag vill smacka på med de riktiga färgerna! Trots det så börjar faktiskt förvandlingen att synas.... Snart är det no more militärgröna köksluckor!"Är det verkligen så illa?" - kanske ni tänker nu. Och ja, det är det. Gräsligt murrigt. Fast vi älskar köksluckorna så vi vägrar byta dem. De ska bara målas.Här kommer en före-bild från i somras (vi bodde alltså inte här då):Notera att stommarna är målade i en ärtig gulgrön färg. Plus att allt är målat med pensel och därför fullt av ränder. Hu.

Tillskott i burksamlingen
Den här burken är så snygg! Nu längtar jag tills hyllorna i köket är på plats så jag har nånstans att ställa alla mina fina burkar. Men det dröjer nog ett tag till!

Mmmm
Hittade recept på en kaka jag måste testa! Inte för att den är GI utan för att det står stark chokladsmak. Jag gillar stark chokladsmak.

FYI
Jag har inte längre längre pyjamas på mig. Har varit ute och motionerat i skogen och då kände jag att det var lämpligt att byta om. Nu väntar jag på posten och funderar på lunch...Visste ni förresten att det är sjukt svårt att vila en axel? Jag trodde det skulle vara lugnt tills jag insåg att det gör ont så fort jag rör armen. Duh! Och inatt vaknade jag flera gånger av att lade mig på höger sida av ren vana. Inte heller skönt. Nu får du bli frisk axeln! Det börjar bli besvärligt.

10:06
Jag har fortfarande pyjamas på mig.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.