Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Desde Madrid

Här är mitt liv, mitt unika liv, som har levts runt om här i världen. Här är min berättelse, den enda unika berättelsen från mitt enda unika liv...


Homepage » Besök Desde Madrid

Inlägg i Desde Madrid

Distans förhållande...
För ett par månader sedan så fick jag ett meddelande från ett par för en artikeln som jag skrev om i min dåvarande metro blogg , paret heter Alexandra och Mattias och dom skriver om sitt distans förhållande som dom har :O)Alexandra skriver från Sverige och Mattias skriver från Australien och deras blogg är helt enkelt underbar att läsa ... man börjar att tänka eller jag börjar rättare sagt att tänka, distans förhållande är trots allt inte så komplicerade som för ett par år sedan, nu har vi ju en mer avancerade kommunikations medel, som vi kan använda oss av och visst är det toppen, när ena personen kan befinna sig på andra sidan jordklotet, men ändå kännas så nära :O)Life´s not complicated, you are!För Alexandra och Mattias så verkar livet vara ... NOT complicated at ALL och det är så livet bör vara :O))

Radio, radio var det här...
Här var det radio för hela slanten, stora, små, i flask format, skepp format, bokformat, tja i alla skall former och storlekar och faktiskt ganska intressant... för skall jag vara ärlig så trodde jag inte att det skulle vara SSSÅÅÅÅ intressant...Nedan till höger så kan Ni se hur special effekten gjordes innan.... ha ha ha riktig kul var det :O)

Buitrago de Lozoya
Madrid - Buitrago de lozoyaUnderbar by 74 km utanför Madrid, som min sambo och jag upptäckte, en by omringad av en medeltidsmur och av floden Lozoya, en lugn och trevlig by där tiden verkar ha stått stilla... utan storstads stressen :O)

Jag bor ihop med Robert Downey, Jr
Jag bor ihop med Robert Downey Jr., det skulle man kunna tro i alla fall när man ser denna bild som min sambos föräldrar råkade hitta i en låda. Ser Ni likheten !?

Fyra slott på en helg :O)
Vi hann med fyra slott på en helg, det är inte dåligt det + att vi hann med att se "Bodegas".Inte nog med det, mina ben + bak är totalt döda, gör så ont, så ont att röra på sig.Hårt liv att bo på ett slott förr i tiden, och snacka om att hålla sig i form, genom att röra sig upp och ned för dessa sten trappor, som är bättre än själva step up passet på gymmet.Bodega Protos och slottet Peñafel.Torre de Curiel som nu är ett hotell.CASTILLO DE CUÉLLAR - Napoleon tog med sig allt som fanns, när han erövrade Spanien.CASTILLO DE TURÉGANO

Kork slottet Peñafiel...
Denna miniatyr på slottet Peñafel är gjord av vin korkar, helt sanslöst men så är det... bra gjort som bara den...När bild på "kork" slottet :O)

Härliga Thailand bilder
Härliga bilder som min kära broder Dennis har tagit i Thailand, där han befinner sig som volontär. Vem vill inte bada här :O) Härlig natur... Underbar... Annorlunda och kul... Härlig, härlig...Besök hans blogg http://www.littleasia-dennis.blogspot.com/

Bilder kommer från denna underbara Pueblo
Befinner mig fortfarande här, i den Pueblo Peñafiel och njuter ... så bilder kommer när jag är i Madrid igen :O)

Peñafiel... here we come...
Peñafiel here we come... här kommer jag att befinna mig idag och imorgon :O)

Detta gör Madrid borna när solen kommer fram...
När solen kommer fram så ser man Madrid borna sitta ute med ett glas öl och tapitas :O)Madrid borna är ju kända för att leva ute på gatorna, deras levnadssätt.

Älskar Google Search...
12.03.2009


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.