Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Little Flames

En blogg till och om min lilla mirakeltjej!


Homepage » Besök Little Flames

Inlägg i Little Flames

Mysfredag!
  Nu sitter vi här och har mysfredag jag och smörblomman! Efter att jag hade gått och hämtat Siri på dagis så gick vi till secondhand och köpte två st nya böcker. Helt plötsligt har piri blivit en liten bokmal, vilket är väldigt välkommet, nu har hon nånting att roa sig de dagar hon är för trött för att göra något annat! Sen gick vi och hämtade ut digitalboxen, som visade sig vara min gamla... Än så länge funkar den i allafall... Sedan så vart det en sväng in på konsum där vi träffade på brorsan, Michaela och Eyla. Där inne hände hände något som fick oss alla att tappa hakan!!! Andreas fick världens kram av Siri!!!  ♥♥♥ Innan vi gick hem så stannade vi ju självklart till på torget där vi köpte jordgubbar! Så nu har vi ätit god mat, jordubbar och tittat på tv! Och nu sitter min lilla blomma här brevid mig och säger att hon vill sova! Inte så konstigt, hon måste vara helt slut efter den här dagen ♥  

Hemma!
  I morse väckte jag en liten tjej som vart överlycklig när hon fick veta att hon äntligen skulle få gå på sitt älskade dagis!!! Hon var så trött att vid kvart över sju i morse fick jag dra henne ur sängen men när jag sa vart vi skulle så studsade hon upp, innan hon ens hann vakna till! Lilla skruttan min, men den här veckan så behövde hon bara vara hemma fyra dagar! Det är så typiskt när hon verkligen älskar dagis, hon pratar om barnen och fröknarna i sin leksaksmobil, och det värker i mitt hjärta att hon är borta så mycket... Nu har jag precis kommit hem efter en mycket produktiv förmiddag. I dag känns det äntligen som om jag har lite hopp om framtiden, det kanske finns något för mig också att göra, dessutom ska jag prata med någon som ska hjälpa mig sy i hop alla lösa trådar inför starten av mitt eget lilla företag! Jag har mått så dåligt de senaste veckorna, har haft så ont i lederna och en sådan panik ångest de senaste veckorna, känns som om jag knappt kan andas, av all oro och ångest för allt som har hänt den sista tiden och hur allt ska gå. Men nu kanske jag kan våga vara lite positiv igen, hoppas det! Ska passa på att äta lite nu innan jag hämtar Sirpan på dagis,  hade velat hämta henne på en gång men det är lunch och vila, det är bättre att låta henne få sova klart först... Dessutom vill hon nog få rasa runt lite och kolla p när grabbarna spelar bandy på gården!

En utmaning om mig!!! Taadaaa!!!
  Jag har snott en utmaning från Veronica! Jag är urkass på utmaningar, antingen så glömmer jag bort dem... Hmm eller jag glömmer för det mesta bort dem kanske det ska stå! Men den här tänkte jag i allafall försöka att ge mig på! Håll i er!     Det här gör mig: Glad: Siri, Choklad, Norrland, Frihet Ledsen: När Siri är sjuk, Chockladallergi, När allting alltid går fel Arg: Orättvisor, Mobbing, Feghet, Att inte kunna stå för det man säger, Lögner, Falskhet, Uttnyttjande, Egoism och Kvinnoförtryck och säkert en hel mängd med andra saker också... Irriterad: Vänta på bussen, tåg, telefonköer, väntrum, köer, U name it I hate It... När inget stämmer, när det inte funkar på första försöket... Trött: Sömnlöshet, Idioter, byråkrati Upphetsad: Shopping, what else... Älskar att storhandla! Snurrig: Hela det svenska samhället Vad hänger på dina väggar: Inte mycket för tillfället! Vad står högst på din önskelista: Att allting ordnar sig för mig och min smörblomma och för resten av min familj! Den ägodel du tycker mest om: Svårt val mellan datorn och kameran och mobilen, borde igentligen säga symaskinen! Vad har du för hobby: Pyssla, sy, måla, möbler etc, skriva, skriva, dikter, inredning, musik mm Vilket är ditt bästa barndomsminne: Sommrarna på landet! Alltid sol, bad, saft och bullar! Vilket är det bästa råd du någonsin har fått: Jag vet faktiskt inte, jag brukar alltid vara den som ger råd... Jag har säkert fått massvis med bra råd som ligger där uppe på översta hyllan nånstans men som jag igentligen borde ha använt! Nu kom jag på ett, kanske inte ett av mina favorit råd men ett rätt viktigt råd... Jag hade bestämmt mig för några antal år sen att göra en tatuering tillsammans med Sharon. Samma morgon som jag ska åka och göra en, ringer brorsan ooh säger att han tycker att jag ska ringa till KS, koagulationsmott innan.... Det slutar med att Sharon får åka i väg att göra en ensam... Det var lite om mig! Utmanar de som vill!

Kolla vad jag gör!!!
  Siri duschade och blev kissnödig, ajajaj sa hon och började skruva på sig...' Vill du kissa på pottan frågade jag och Siri går och sätter sig på pottan som det vore det naturligaste i världen... Inget hysteri utan bara satte sig, kissade och gick in i duschen igen! Jättestolt vart hon och det vart mamma med ♥

Inte bara en gång..
  Utan två gånger så avbröt Siri duschandet för att gå och kissa på pottan som om hon inte har gjort något annat i hela sitt liv! Vi kommer fortsätta som förut, det är en kul grej och allt är fortfarande på hennes villkor!   ps, bilderna är från den andra gången!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.