Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

En bebis vardagssysslor


En bebis, två morsor och fyra katter. En sk regnbågsfamilj i farten


Homepage » Besök En bebis vardagssysslor

Inlägg i En bebis vardagssysslor

The Godmother
The Godmother med familj kom till "vår" lokala grill och käkade lunch igår. Supernajs! Hon passar även på att skämma bort sonen till den milda grad! En hoppgunga med camo och döskalle på (frugan gick i taket av lycka!) och superfina kläder till honom också. Jag tror att frugan sov med hoppgungan i sängen. Jag ska förklara för henne idag att gungan inte är till henne!

Hästar
Vann 1000 pix på kusarna igår. Fantastiskt trevligt för att inte kunna ett skit om det.

Humor, smaksak och humörsfråga
Mina vänner underhåller mig med historier ibland via sms. Här är de 2 senaste tillskotten:   Två snickare jobbade i en lägenhet på åttonde våningen. Plötsligt kände den ene att han behövde pissa -Gå ut på den här plankanoch pissa ner på gatan så håller jag i, sa hans polare. Killen gick ut på plankan och började pissa, men då ringde det på dörren och polaren släppte plankan. På tredje våningen såg en kärring snickaren falla förbi och sa: -Rune, det flög just förbi en bög utanför fönstret! -Hur vet du att det var en bög? Undrade Rune. -Jo för han hade kuken i näven och skrek: "Vart fan tog det där jävla arlet vägen?"

Vårstädning av gamla Bettan
Imorgonbitti ska gamla Bettan bli ren. Jag ska rulla i väg på hennes nya floffande sulor och få bort all skit från lacken. Efter det så har frugan planerat hela dagen, blir ett jäkla rännande tydligen. Ska bli fint väder har dom lovat så jag hoppas på grillning på ballen!

Slagsmål om pipmuggen
Han är grymt matglad vår kille, det är självklart jätteskönt och jag kan tänka mig att sådant kan gå upp & ner. Han har av någon anledning blivit hysteriskt förtjust i sin pipmugg (en helt vanlig jävla pipmugg). Jag vet inte om det är själva muggen eller innehållet (vatten)? Jag har börjat ge honom vattnet efter att han ätit upp "maten". Får han syn (eller tag i) muggen innan så blir det ingen mer mat. Han släpper den icke! Hade det enbart varit att han ville hålla i den så var det en sak, men han vill ha den i munnen, vilket iofs är bra men då blir det som sagt ingen mer mat, vilket är mindre bra

Min förvirrade fru
Jag var ju ute och firade mitt nya efternamn igår med I,M & S. Alltid lika trevligt. S sprang på en kompis från Mariestad, han öppnade plånboken och vips så var det nära att man fick gå hem på hörntänderna. Det var ju dessutom match igår (AIK, allsvenskan). Jag bad min fru kolla upp vad det stod och fick ett mess om att AIK låg under med 1-0. Ajfan aldrig roligt. Efter en stund fick jag ett nytt mess om att AIK leder med 1-0?? Å hur fan går det ihop? Jag hade faktiskt inte druckit så många öl så jag inte kunde utläsa sms:en. Det var bara att ringa upp och fråga hur det stod till. Hursomhelst så vann AIK matchen med 1-0 och dom låg aldrig under med 1-0 innan.

På ballen i solen
Efter promenaden idag blev det lite vit dryck med päronpuré *mums tydligen* till efterrätt och sen ut på ballen i solen. Sonen låg och tittade på alla blommor och lärde dom veta hut. Sen fick han vara nakenfis en stund, det var skönt tyckte han och avslutade med att kissa ner filten. Han hade en pratstund med frugan (min alltså) i telefonen och sen var detsova lunch. Han totaldäckade. Jag försökte få på honom en t shirt innan men den gick inte över bowlingklotet som sitter mellan axlarna. Det var iofs strl 68 såg jag sen och det kan tänkas att den är för liten? Nu ska jag göra ett försök att logga in på WOW och se om vännen Mumra är där

Idag blir den blå
Förhoppningsvis får frugan tag i blå färg på väg hem från jobbet. Jag har tydligen tröttnat på vanligt brunt hår så nu ska kammen bli blå. Alltid retar det någon

Äntligen!
Idag fick jag pappret som jag väntat på! Jag har fått mitt nya efternamn som är min mormors flicknamn. Så jävla skönt att slippa det tidigare namnet av massa olika anledningar! Vilken tur jag fick något att fira. Ska sätta mig på en uteservering i solen och ta ett par öl med ett par kompisar. Om dom inte tömt kranarna innan jag hinner dit!

Lilla mamsen
Jag ringde min gamla mamma idag och frågade om hon ville komma hit och passa sonen lite så jag kunde göra klart det jag höll på med. Det ville hon gladeligen. Käk fick jag på kuppen också. Sonen charmade mormor som vanligt med sina supertandlösa leenden. Han fick prova puré med kött i också. Det var väääldigt konstigt tydligen. Han såg ut som när han fick puré första gången. Efter några skedar så insåg jag att hälften var utanför munnen och att han troligen skulle bli hungrig igen efter en stund. Mormor hade köpt med sig majs/potatis puré, jag bytte till den lite snyggt och alla var nöjda och glada. Köttpurén åt katten upp tydligen. Det hette inte köttpuré men jag kallar det så eftersom jag är senil.   Han vill numer hålla i pipmuggen själv och ta sina små klunkar vatten, eh...nä det går inge bra, stor fajt om pipmuggen varje gång. Men det brukar sluta med att vi får samsas om hållandet. Han är ju kille så han kan ju få tro att han har rätt...eller nåt ;-)

Om män skulle ha pms & mens
Jag undrar hur världen skulle se ut om män hade mens och därmed även pms? Helt klart skulle krigen i världen fördubblas, krogslagsmålen skulle inte vara hanterbara med alla män som gick omkring med pms och vill slå varandra på käften för att den ena sa att den andra såg tjock ut. Akutmottagningarna skulle få fullt upp med karlar som satt och grät för att dom fått en vinge av en annan karl med mens. Varje fajt skulle ursäktas med "jag har pms". Det skulle garanterat finnas ett "botemedel" mot pms om män hade mens! Hur små skulle deras tamponger vara?      Min hjärna är helt understimulerad plus att jag har mens


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.