Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

pricken skriver

En vanlig prick som skriver vad som faller mej in.


Homepage » Besök pricken skriver

Inlägg i pricken skriver

Hemska tanke!
Jag fick en sådan lust att ta en cigg, bara en. En så stark känsla att jag fick säga högt till mej själv NEJ.. ÄR DU DUM I HELA HUVUDET. Jag lag ju av i januari att röka efter 35 år, om någon missat det. Men det kommer anfall av röksug så man blir knäpp i hela kroppen.

Semester och inget att göra?
Om ni inte vet vad ni ska göra mellan den 16/7 - 19/7 så kan ni bege er till sörmland, närmare bestämt Mariefred. Där är det Riddardagar.  Mer info..  http://www.riddardagarnaimariefred.se/index2.htm Jag ska nog ta en titt på marknadsstånden någon av dagarna.

Är det åldern.
Tror jag börjar känna av väderväxlingar! Jag brukar aldrig ha huvudvärk, väldigt sällan i alla fall. Men nu har jag haft ont i huvudet två dagar i  rad, och bara när vädret har slagit om.  I morse inga problem då var det solsken, men sen på eftermiddagen när molnen började packa ihop sig då började trycket i huvudet. Likadant i går, då var det åska i luften. Tror jag börjar bli gammal. Ha det gott alla vänner.

Hem ljuva hem.
Det blev en liten sväng till Järna, hade hört att dom hade en rolig butik där. Och nyfiken som jag är ! Så styrde vi kosan dit. Mycket fanns att skåda, både krimskrams  och vettigare saker. Vi köpte varsin ny kaffemugg, gissa vilken som är min, Svårt va! http://www.hemljuvahem.net/index.html

Godmorgon.
Tur att vi var på tur i går! Idag är det en mulen men skapligt varm dag, kunde komma en och annan skur. Så i dag blir det att feja lite inomhus. Det blir lätt skitigt nu när balkongdörren står öppen. Badrummet har redan fått en omgång. Kanske en sväng med bilen.. vi får se.

Nöjd med dagen.
Tvättstugan i morse, sen iväg på hojen! Solen sken och det var varmt och skönt, det blev en sväng på drygt 30 mil.  Första stoppet blev på Café Rosenhill dom har så fantastiskt goda smörgåsar. Sen tog vi färjan vid skansundet över till Mörkö och vidare mot Trosa, därifrån till Nyköping och sen Malmköping där vi käkade. Detta konstverk av en Giraff stod bredvid matstället, det var gjort av gammla hästskor. Nu är jag så trött, det tar att vara ute i luften hela dan.

Mysteriet löst.
I början av juni så kom ett skepp på besök till Mariefred.  Det var ett fint fartyg, så ett kort blev taget. Men jag funderade länge om det var ett privat skepp? Och vart kom hon ifrån! Nu i veckan fick jag svaret: Gerda Gefle. Gerda Gefle är en rekonstruktion av den anrika gamla briggen. Entusiaster i Gävletrakten byggde henne kring år 2000 och jungfruseglingen var 2005. Sedan år 2006 ägs Gerda av en förening och tar emot passagerare under sommarhalvåret. Källa:Måsen.

Må Bra
Hittade en gammal Må Bra tidning från mars-09. Där kunde man läsa.... Nu har forskare hittat åtminstonde en fördel med att ha lite extra hull på magen. De hormoner som får kvinnor att samla fett på magen är nämligen samma hormoner som gör henne mer tävlingsinriktad, uthållig och stresstålig. I samhällen där kvinnor är jämställda och ekonomiskt oberoende har kvinnorna oftare en rund mage, visar ny forskning. Tack till alla som forskat kring kvinnor med rund mage. Källa: current anthopology.

utmaningen startade hos..
 tweety

Vad har ni på väggen??
Hittade en utmaning hos  Lilla My  som jag så gärna ville vara med på så här kommer mina bidrag till vad jag har på min vägg. Vi gillar Indianer!! Syns det. Vi hade en travhäst tillsammans med min bror och några andra. En första plats på Halmstads travet hänger i hallen.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.