Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

This is like the worst blog ever made

Min blogg handlar om; Träning, låtar man skäms över att gilla, saker man gillar att skryta om, mitt liv helt enkelt.


Homepage » Besök This is like the worst blog ever made

Inlägg i This is like the worst blog ever made


Jag sitter i skolan och använder deras trådlösa internet,hela iden var att sätta över pengar på mitt kortmen såklart glömde jag dosan såjag får gå in på banken när jag går förbi stan.Annars längtar jag mest efter Linushela dagarna och ikväll ska jag på ölfest(men jag ska dricka cider)


Jag sitter och lyssnar på Winnerbäcks nya singel,det är inte direkt kärlek vid första ögonkastet,den är lite för synthig för min smakoch texten var lite sådär.Men den kanske växer till sig under hösten,hoppas det.


Idag har jag hängt med Linus och hans kära moder,vi var på ikea och fick en massa saker till våran lägenhet,sedan åkte vi hem till mig och fikade.Nu ska jag ägna kvällen åt att packa ner klädertill veckan och sedan en stor väska som jag kanta med när vi flyttar på riktigt vilket är om en vecka.Det känns sjukt spännande.


Jag och pappa har kollat på Anchorman,den är så sjukt rolig.Jag har även hjälp mamma med litedatorgrejer och köpt blommor tillvåran lägenhet.Nu ska jag kolla på Scary Movie 2 och sedan sova.


(För att informera är dealen med vandrarhematt ha någonstans att bo tills man får flytta ini sin lägenhet,får inte flytta in förrens första septemberoch jag började skolan förra veckan)Idag var jag och Linus och kollade på säng,sedan fikade vi och gick på bio,vi såg den nya Tarantino filmen,den var grymt bra.Nu är det bara en vecka av saknaden kvarsedan flyttar Linus ner till mig.


Jag sitter på världens segaste trådlösa interneti Norrköpings statsbibliotek,som tur var visste jag att det skulle varaen ful betongbyggnad, annars hade jag aldrig hittathit eftersom skylten är vänd bort från gatan.Annars har jag mest haft upprop med min nya klasspå en sisådär 85 personer i,och sedan gått en liten rundvandring på skolan.Ikväll är det stadsrunda klockan 5 somman får gå på om man vill men jag har interiktigt bestämt mig än,är sjukt trött och det är rätt dåligt vädermen vi får se hur jag gör.Kanske kommer uppdatera lite omjag tar med datorn hit igen,eftersom jag bor på vandrarhemmellan måndag och fredag så har jaginte tillgång till internet.Nu ska jag kanske gå förbi ica annarsdrar jag hem till vandrarhemmat och kollar på csi.


Jag och Linus har traskat runt i Göteborg idag,vi har fikat hos min mormor,träffat Linus kompis Jonas,druckit öl,shoppat,ätit god mat,sett Detektivbyrån, Hammerfall och Markus Krunegård.Imorgon blir det Liseberg.


På måndag eftermiddag kom äntligen Linus och hans familj hit,vi bor numera i en liten lägenhet väldigt nära stan.Igår var vi på stan och jag och Linus shoppade järnet,Linus lite mer än mig.Idag ska vi nog också gå på stan,sedan får vi se vad som händer,men på fredag är det iaf Way out West,festligt!


Det enda jag kan tänka på just nuär hur ofta jag kommer vara räddnär jag flyttar hemifrån.Både jag och Linus bor i hus,så man hör inte allting man hör i en lägenhet.Jag är ensam i mina kusiners lägenhet just nuoch så fort jag hör fotsteg tror jag att det är någonhär inne, och nyss höll jag på att få hjärtstilleståndnär posten kom.Tur att jag har Linus som kan skydda mig.


Sista dagen hos mina kusiner,imorgon kommer Linus hit nämligen.Jag har spenderat den senaste tidenmed att passa min minsta lilla kusin,han är hemskt söt och säger "oj!" hela tiden.


Jag och Christoffer kollade nyss påStrange Wilderness,den var sjukt underhållande och sådärlagom konstig som bra filmer ska vara.Jag gillar den skarpt.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.