Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

I skatans namn

Nyheter och roliga inslag från min vardag


Homepage » Besök I skatans namn

Inlägg i I skatans namn

En liten Birma
.....är den helig? Jag var hos en kompis idag för att titta på hennes hundvalpar. De var så söta. När jag gick därifrån så hade jag en kattunge med mig. Den har inte ätit tillräkligt bland sina syskon så jag fick den för att göda upp den. Jag har naturligtvis inte tänkt behålla den så jag ska hitta lämplig matte så småning om. Har ni fösökt att fota en kattunge någon gång? Aldrig still. Kolla vilka bilder!!!

Jordgubbar och potatis med dill
....det har jag plockat i min trädgård i dag. ska ner igen sedan och vattna. Mamma blev av med gipset tack o lov. Så nu ska hon börja stödja på foten. Stärka musklerna igen och kunna gå i trappan snart. Det blir skönt för då kan hon ju få komma ut på ett bra sätt. Sedan ut till landet hoppas jag.  

Slut på det roliga
....nu är det ingen lek längre utan hemma igen i slit o släp. I dag ska jag med mamma till ortopeden hon hoppas på att få gipset bortaget från foten. Det hoppas jag med. ASIH var hemma hos henne och tog prover på blodet, nu var det sämre igen och hon ska få blod. Hemsk sjukdom den där leukemin. Så gå och bryta foten dessutom. Fast jag tycker att hon varit ganska pigg ett par veckor tillbaka. När jag ringde till henne här nu på morgonen sa hon att hon inte sovit i natt. Typiskt! Bilden på tavlan har jag tagit på vårt torrdass ute på landet. Vi har vanlig toa oxå men tanken behöver tömmas. Men till något annat lite bilder från fiskefänget ute på ön. Det var kul nu är jag både Hobbybonde och Hobbyfiskare. Ska lär mig mer om att fiska det är SÅ kul.  Busungar i lilla poolen, den stora är inte med på bild. Men det finns faktiskt en riktig pool oxå. som pappa byggde när jag var liten. Han hade ett jobb där han skötte om både Farstabadet, Nytorpsbadet och Eriksdalsbadet. Plus att han var Taxiåkare. Det gjorde att han visste hur man skötte en pool redan på -60.talet. Så byggde han en efter alla konstens regler här ute på landet. Lika fin som vilken som helst nedsänkt i gräsmattan. Blir det någon fisk? Bror min är oxå med och fiskar. Vad vi fick? Ja kolla lite blev det i varje fall, men vänta bara tills nästa gång då ska jag vara en storfiskare. Sedan ett sentimentalt möte med några koppar från barndommens te kalas Bror min jobbar med att gräva diket för att det inte ska bli så blött på gräsmattan

Hettar till i köket
Nu är det varmt i mitt kök. Jag har ungen på där står Köttfärslimpa för 10 personer och gosar till sig. Jag har gjort Korvstroganoff till samma summa av personer. Det finns massor av mask i en burk för fisket i morgon. Vi ska både meta och kasta med kastspö. Så håll tummarna för oss att vi får mycket fisk nu. Vi åker ut till sommarstället i skärgården. Jag tar ju med mig syrrans barn. Jag besparar er en bild på maskburken.

En rapport
Söndag morgon och klockan är kvart i 8. Solen skiner utanför och det är 15 grader här i Stockholm. God Morgon!

Bilder från Torvan
Det ska bli ett äpple från mitt äppelträd. Vidare mina tomatplantor vilka skönheter. Strålande vacker jordgubbe utan att någon besprutat den. Dill och Persilja....... Blommor som jag ska titta på även i den bistra vintertid som kommer . Morötterna ser ut att växa fint de med och till slut ett bevis på att min Vindruvsplanta växer oxå Till sist flamma stolt vackra flagga.

Spanar på kapten

En gammal kompis i The Boppers
Det är tre trevliga killar som ska spela på Wärmdö nästa helg. Tänkte ta mig dit med min dotter Pernilla.

Little Gerhard kommer till Kjelles jobb
....det ska bli kul verkligen det ska vara fest där och han ska spela. Skit kul hoppas att han kom´mer att känna igen mig och Pernilla när vi kommer dit. Sedan nästa helg ska vi på Raggarstråt med raggarbil. då blir det Boppers och det är gamla bekanta...tror jag om de inte bytit ut gänget för mycket utan det är det gamla killarna kvar.

Vi hade tur med vädret
I bland har man tur. Det hade vi i går med vädret. Solen sken på däcket på fartyget och vi satt där med våra smörgåsar och varsin öl. Jag drack cola- light. Jordnötter som tilltugg fanns också. Väl tillbaka igen så hade vi med oss några påsar godis och en flaska italienskt rödvin. Tommy köpte ett par backar öl. jag fick köra bilen hem, ni förstår säkert varför. En chaufför alltid nykter.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.