Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Karins pladder

Det är jag och mitt liv helt enkelt. Alltså, det är jag, mina barn, min make, mina katter och mina vänner...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Karins pladder

Inlägg i Karins pladder

Så där ja!
Efter mycket om och men, så kom vi ju då äntligen iväg. Först åkte vi hit. Anders skulle kolla på stipes, och jag skulle kolla på frön. Det blev inte så mycket frön, men blomjord och 2 blommor som skulle planteras. Sen kom vi på att vi kanske skulle ha nåt i magen, så då blev det ett [...] No related posts.

Sitter och väntar
Jo, nu sitter vi och väntar på att mitt ex ska höra av sig så vi kan ge oss iväg nån gång. Känner att klockan börjar ticka iväg igen. Och ändå skulle han inte göra så mycket mer än åka till Farsta med David för att han skulle få handla för alla sina pengar han [...] Related posts:Nu sitter jag och väntar på min son Han kommer nu...Väntar på bussen På väg till farsta. (Igen) Följ Karin direkt i din...Har vänt upp och ner Jag har vänt upp och ner på huset tror jag.... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

God morgon
Jösses vad trött jag var i går kväll. Och ändå så gick jag inte och la mig och sov. Jag fastnade framför tvn fast ögonen inte ville fungera riktigt. I alla fall. Idag så ska vi ut till Gålö igen. Vi ska få upp tältet klart. Sen hoppas jag på att det blir fint väder till [...] Related posts:I morgon… Det har varit lite klent med bloggande nu i några...Måndag morgon Ja, idag är det slut på friden! Idag kommer dom...I morgon börjar allvaret igen Nu är båda barnen hemma igen, och i morgon är... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Nu är jag heeeelt slut!
Idag var det ju en del som stod på programmet. Först vad det ju Anders dotter Tea som fyllde år. Hon tyckte att vi skulle sitta och fika på gården, och det var ju helt ok eftersom det var strålande sol. Kolla vilket godis hon bjöd på. Glass med jordgubbar och maränger! Mums! Men jag hann inte [...] Related posts:Nu är denna dagen slut den med… Och det börjar bli dags att gå och lägga...Helt slut Dagens resumé: Det har varit en tuff dag idag. Inte...Sitta på arlanda är inte så roligt efter ett tag… Vi skulle köra ut Anders syster och hennes kille... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

God morgon!
Sitter och dricker mitt morgon kaffe och känner mig frustrerad! Jag har redan (efter 2 dagar) upptäkt ett jätteproblem med Crystones WP tjänst! Jag installerade ett tema där som krockade med en av plugin programmen och eftersom det inte ingår en ftp där så kan jag inte räta till problemet själv. Och då är [...] Related posts:I morgon börjar allvaret igen Nu är båda barnen hemma igen, och i morgon är...God morgon Jösses vad trött jag var i går kväll. Och ändå...God morgon Nu är det morgon igen. Jag studsade upp ur sängen... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Väntar på bussen
På väg till farsta. (Igen) Följ Karin direkt i din mobiltelefon Related posts:God morgon Nu är det dags att vakna igen. Följ Karin direkt...Puss i vårsolen På väg till centrum. Följ Karin direkt i din mobiltelefon...Sitter på perongen Jag missade tåget. Det är mörkt och trist ute… Men... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts [...] Related posts:God morgon Nu är det dags att vakna igen. Följ Karin direkt...Puss i vårsolen På väg till centrum. Följ Karin direkt i din mobiltelefon...Sitter på perongen Jag missade tåget. Det är mörkt och trist ute… Men... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

På grund av ett meddelande
Som jag fick igår, så kommer jag nog inte att skriva så mycket mer i den här bloggen… Det blir på det “nya” stället här. Related posts:God morgon! Sitter och dricker mitt morgon kaffe och känner mig... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin. Related posts:God morgon! Sitter och dricker mitt morgon kaffe och känner mig... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Kolla!
Det tog längre vid att få ihop ställningen än själva tältet… Följ Karin direkt i din mobiltelefon Related posts:kolla planet. Följ Karin direkt i din mobiltelefon ...det är nog enda gången han sitter länge vid datorn det är nog enda gången han sitter länge vid sin...Väntar på bussen På väg till farsta. (Igen) Följ Karin direkt [...] Related posts:kolla planet. Följ Karin direkt i din mobiltelefon ...det är nog enda gången han sitter länge vid datorn det är nog enda gången han sitter länge vid sin...Väntar på bussen På väg till farsta. (Igen) Följ Karin direkt i din... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Nu är den igång igen.
Jag kommer förmodligen flytta dit. Men denna site kommer att finnas kvar och uppdateras också, men lägg till min nya site i era bokmärken! Denn finns här. Related posts:I morgon… Det har varit lite klent med bloggande nu i några...Nu igen! [caption align="alignleft" width="207" caption="God dag. Eller nått"][/caption] Ja, det...Tur till haninge Jag hade ju [...] Related posts:I morgon… Det har varit lite klent med bloggande nu i några...Nu igen! [caption align="alignleft" width="207" caption="God dag. Eller nått"][/caption] Ja, det...Tur till haninge Jag hade ju lovat Anders äldsta dotter att åka med... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Torsdagsreflektion v. 17
Mina tankar har denna vecka rört sig väldigt mycket ang. Gålö. Vi var där i helgen och hade vårstädning. Det var ett drygt arbete med mycket jobb. Visserligen slapp jag blåsor i händerna, men ont i kroppen fick jag i alla fall. Det var kyligt ute och ena sekunden haglade det och i nästa strålade [...] Related posts:Torsdagsreflektion v. 15 Jag har nog inte så mycket att reflektera över...Det märks Det märks att vi har varit ute hela helgen och...Sitter och väntar Jo, nu sitter vi och väntar på att mitt ex... Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.