Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

This iz Suppis

En blogg om mig och mitt liv - Är 17 år som går på John Bauer gymnasiet i Liljeholmen.


Homepage » Besök This iz Suppis

Inlägg i This iz Suppis

Middag på donken..
.. haha ja, åt middag på donken, för morsan orkade inte laga mat, men hur svårt är det att laga mat liksom? -.- Men 2 "Great Tastes of America" & co blev det för mig haha. TJOCKIS!

Hos Björnen!
Jag, Micke, Eng & Patrik, ja vi som vanligt då :) sen är det nåra där också, ungefär 5-7 till då. Chillkrök var det.

Melodifestivalen
Tjaha! JA klockan 20:00 börjar skiten melodifestivalen, vem/vilka tror ni vinner? inte bara för att jag bryr mig men (a) jag tror iallafall att E.M.D vinner ikväll hehe. Gillar låten Baby Goodbye haha eller bara lite.. det går att lyssna på iallafall :P Måns han kan tagga långt han!

Har inget för mig..
... så sitter jag och gör lite "coola" saker på min nya Photoshop CS4 som jag fick idag haha ^^

Sätörday!
God dag! vaknade för ett tag sen, kom hem klockan 6 från Björn idag, vi hade chillkrök och så. Det var najs men nu ska jag kolla på thai serie och chilla lite är så trött. Har inte gjort nått speciellt mycket idag ätit och sovit haha. Aja får väl se vad som händer ikväll alltså. Men nu går jag *gone*

Frajday!
Skolan först, det var lätt slappt sätt på lektionen och inne på msn, playahead och jobbade lite förstås. :) Efter skolan drog jag hem direkt, var ganska trött och hungrig så. Och just nu sitter jag och glor på en thai serie, skit kul. Ikväll ska jag vara med med Micke, Eng och Patrik.. vi ska nog på fest.. men nu är det middag, hej så länge! <3

Sent thai till skolan (jag)
God dag! Kom till skolan för 20 minuter sen fast jag började kl. 8:15.. käkade lite snabbt, maten var schnitzel och potatis.. och nu börjar naturkunskap om 5 minuter. Vi håller på med grupp arbete som jag inte vet vad det handlar om.. men nu kommer Emil in i klassen (min mentor) det betyder att vi börjar nu men skriver mer sen.. PUSS!

Spotify invite
YES! fick Spotify invite av en söt & snel tjej idag (a). Har fan letat fett länge efter det, idag så fick jag det.. hihi.Ja, just nu sitter jag framför datorn och nördar Spotify :$ Kontakta mig om ni vill ha invite.

Wiie
Ja, tiden går så fort.. bara en vecka kvar tills jag åker till Thailand.

Lunch idag
MUMS!

Tråk
Hej, sitter på svenskan här och gör en massa uppgifter..skit jobbigt men vi slutar snart...


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.