Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Elakt & Beroendeframkallande

Jag kritiserar bloggar och bloggare utan om att bry mig om vad folk tycker! Blandar upp det med humor & skön musik!


Homepage » Besök Elakt & Beroendeframkallande

Inlägg i Elakt & Beroendeframkallande

Smultris
Tänkte börja med att tipsa er ibland om bra och roliga bloggar som jag följer!Detta är en mysig blogg, nämligen smultris!Supermysig design, känns som om man kommer in i ett varmt och hemtrevligt, gammeldags kök där det är varmt och välkomnande!Hon är superduktig med foto, så jag tycker ni ska kika in, och lämna en kommentar, sånt blir väl alla glada över?

Löshår!
Tävlar inne hos Sockersöta Sanna om löshår från rapunzel!

Blondinbella röker på?
Vad tror ni, omröstning nu dåTror ni att Blondinbella har rökt på eller testat någon form av droger i sitt liv?Och om ni ska säga, aah men shit asso vad fan omogen du äääär asso hon är en människa hon med du är så sjukt äcklig vafan som skiver sånt!Snälla låt bli, visst, jag skrattar lika mycket varje gång någon av BB's trogna anhängare kommenterar, men det är bara onödigt, för jag lägger inte av med det jag gör.Bilden är ett fotomontage.ALLTSÅ, inte på riktigtBlondinbella röker inte påInte på denna bilden iallafall.Det är INTE blondinbellas hand.INTE blondinbella som har rullat upp en spliff.Så, nu vet ni det, så ni kan inte klanka på det.

Bedtime.
Dags att sova känner jag, mår inte bra alls, har inte gjort sen i söndags, har haft typ feberfrossa och huvudvärk som vägrar ge sig, jobbigt!Hoppas jag får lite bättre sömn inatt än vad jag fick igår!Och hoppas att Maja inte är så sju jäkla dryg, hon flippar galet när inte K är hemma, tokkatt..Sen måste jag ju tacka för alla söta kommentarer, superkul, det värmer!Och statistiken bara ökar för varje dag, från ungefär 10 om dagen som jag hade när jag började till nu över 300 är ju ganska kul!Vad vill ni läsa mer om i min blogg, för jag skriver av mig det jag känner för, och det är otroligt skönt, men ni ska ju tycka om att läsa också! Så kom med synpunkter!Så avslutar jag denna dag med lite reklam ;)Klicka här för gratis sms!Vill ni att jag ska följa eran blogg, säg bara till! Det är alltid kul med nya bloggar att följa!

Best of Blocket

Gubben i Korven
Är det bara jag som brukade äta korv med en gubbe på när man var mindre? Kommer inte ihåg exakt hur det såg ut, men det var nåt liknande detta, jag minns att det var supergott iallafall!

I'm a Kittycat!
Dessa låtar sjunger jag ganska ofta för Maja, och får då sneda blickar av Kevin.Och ja, jag sjunger om en häst till katten!När jag kollar på dessa klipp så inser jag att jag verkligen behandlar katten som en bebis, då jag brukar ha na i knäet och göra alla rörelser...

Information om Bloggdesign
Vill ni ha en bloggdesign, eller har jag rent utav lovat er en?Maila mig på Yeahitsmeyeah@hotmail.com Skriv ner:- färger- ev.  mönster- bifoga bilder! Skriv vilka som ska vara i headern respektive profilen/menyn.- bloggnamnet- inloggningsuppgifter- signatur, vill du ha någon sådan? - vill du ha någon klocka, leta upp den du vill ha och skicka med koden- övriga önskemål - eller varför inte bara ge mig fria händer? ;). Ni kan ju kika i kategorin Bloggdesign, och kika lite på vad jag gjort innan.Vill inte säga att jag är proffs, är helt självlärd, men har gjort allt med min blogg själv, så jag kan ju lite!

Design, Julia
Gjort en väääldigt snabb design åt Julia nu.[klicka på bilden för att komma till hennes blogg]väldigt enkel, väääldigt färgglad.

gratis sms
Bli medlemmar här! Helt gratis, och superbra! SMSKing.noHar man inte pengar på mobilen så är det skitbra, sitter och messar med kew via det just nu då jag inte har pengar på mobilen!Det visas som om det skickas från ens eget nummer!

Hur lågt får man sjunka?
Hur moget är det att lägga upp såna här bilder på sin blogg?Märks så tydligt att bruden bara vill ha uppmärksamhet, och inget annat. Patetiskt, stumpan. [Klicka på bilden för att komma till fjortisens blogg]


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.