Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

The Naked Truth


En galen och sprallig tjej som lever livet! Jag är galen i mode, musik, mina vänner och livet så klart! Just fucking enjoy!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök The Naked Truth

Inlägg i The Naked Truth

Right now.
Har min fina klänning på mig ikväll ♥Ska ut och träffa lite folk tror jag.Socialsjuk !!!Håret är fortfarande ett mysterium. Men får se vad jag gör med det :)Kolla inlägget nedanför! BOMBA!Jädrigt bra pris!Puss! ♥

Kommentar nr 666 vinner!
BOMBA DETTA INLÄGG!!!666 - The Number of the Beast! Puss ♥ Dagens Blogg

Aldrig mer Tequila...
Jag och Tommy kör Tequila race för rätt längesen... VARFÖR ÄR MAN SÅ KORKAD ATT MAN DRICKER SÅN DYNGA?Vilka ska ut på köttmarknad på krogen då?Inte jag! :)

Tummen upp för Kissie!
Väldigt många som kommer in på min blogg och dömer direkt!Bara för att jag är blond betyder inte det att jag är en blåst bimbo!Det betyder heller inte att jag opererat om hela kroppen och att jag har 20 killar per helg. Jag har faktiskt EN kille. MIN SAMBO!Läs vidare i min blogg så kanske ni får en helt annan bild utav mig.Men att ni dömer på 2 sekunder gör mig så jävla förbannad!Sluta vara så ytliga!Sen är jag ingen som vill skriva om andra bloggare...Men måste bara nämna en annan sak som gör mig arg,hur många är emot Kissie.Kollar in på hennes blogg lite då och då...blir chockad över hur folk kan skriva så elaka saker till en annan människa!Saker som "DÖÖÖ" , "HATAR DIG", "SLAMPA", "SLYNA", "HORA"...Hur fan kan man skriva så?? Fattar ni vad ni sitter och säger?DET ÄR BARA AVUNDSJUKA!Kissie är inte så dum som ni tror. Hade hon då varit där hon är idag i såna fall?Var mot andra som du vill att andra ska vara emot dig!

Nervös inför modevisningen
Nästa helg är det modevisning som gäller.Jag är riktigt nervös kan jag lova.Kommer gå modell åt älskade Rapunzel.Här kan ni läsa mer om Umeå Fashion Weekend.Tror det kommer bli riktigt bra! Alla kommer vara så vackra!♥MISSA INTE TÄVLINGEN! Dagens Blogg!

Min Morgon
Nu är det bara 0 grader.Hur kallt har ni det på på morgonkvisten? Dagens Blogg

I love you guys!
I BOW 4 YOU!You are wonderful!Tack för alla fina ord, varje dag!Yours truly//Emmelist JAVISST! Dagens Blogg

Dagens Blogg!
  Tack för att ni påminner mig. Hade helt glömt bort att jag lovat er detta till helgen:   Dags igen! Avslutar tävlingen ikväll klockan 23.00Bomba nu mina vänner! ♥

Titta vad som kom med posten idag <3
Så fina ♥ Finns att köpa HÄR!GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN!!Å Jag SKA hålla DAGENS BLOGG IDAG! :) Tur ni håller koll på mig när det är dags !Inlägget kommer snart!PUSS!

hej hej :) jag är på gymet och låt
Kolla varifrån! hej hej :) jag är på gymet och låtsas va cool ! Sen ska jag fika med lars :) Vad gör ni? Puss

VINN CLIP-ON SET HOS RAPUNZEL!
I samarbete med mina absoluta favoriter Rapunzel har jag nu äran att hålla i en tävling för er läsare!Ni tävlar om ett CLIP-ON SET, 100% ÄKTA HÅR! Värdet ligger på 990:-Det är det här jag använder mig utav. Det är perfekt!Jättelätt att sköta och du kan lätt sätta in och ta av det som du själv vill!1. Bli medlem på Rapunzels hemsida. Gratis så klart och ingenting bindande.2. Skriv ett inlägg där du berättar om tävlingen. Länka till mig och Rapunzel.3. Kommentera här ifall du deltar i tävlingen och länka till ditt inlägg!Låna gärna bilder här eller från deras hemsida.Bästa och snyggaste länkningen kommer att väljas som vinnare!Länka gärna i fler inlägg än ett.Tävlingen avslutas Fredag 16 OktoberLycka till!! ♥http://www.rapunzelofsweden.com


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.