Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

wiccankraft


allt möjligt kul,tårtor,valpar, livets mening,jobb,åsikter etc


Homepage » Besök wiccankraft

Inlägg i wiccankraft

Kom hem sent.
Jag kom hem så sent så jag hinner inte skriva kommentarer till er, det kommer i morgon.Ni skall bara veta att ni är underbara allihopa.Nanna gott.

Snart helg, hihi.
Lilla My  behöver hjälp med antal besökare.Snälla hjälp henne.Choklad muffins med choklad iceing blev det när dottern och jag, blev sugna på att baka när jag var inne hos Lena fembarnsmors vardag och fest.Jag har inte ersatt ciggen med kakor. Jag äter inte kakor och sånt.Jobbet överlevde jag men med nöd och näppe. Min arbetsbil var misshandlad av folk som inte bryr sig. Sen fattar de inte att man blir sne. Förutom bilen så var det okej. Jag har blivit av med en bloglovinläsare idag, skulle gärna vilja veta varför. Har jag blivit tråkig?Jag har inte tagit bort någon av de jag följer, så jag följer någon som inte gillar mig eller min blogg längre.Hoppas jag inte gör bort mig men jag gillar de jag följer.Så det kommer jag att fortsätta med.. Nanna gott allesammans.

Ja nu är semestern slut.
Visst jag trivs på mitt arbete, men att ha semester är speciellt. Man hinner göra lite av varje och man kan umgås med familjen på ett speciellt sätt. Vi har jobbat på vårt uterum och förutom panelen på insidan så är allt klart. Panelen skall upp och sen målas.Vi isolerar så att vi även kan använda det på vintern. En skön matta och en mysig soffa sen är det klart.Grått som huset fast lite mörkare, svart grund och trappa. Dörren gjorde min far till oss då vi flyttade in, den målade vi röd eftersom de andra byggnaderna är röda. Ville att det skall gå ihop med färgerna.Det fanns ingen ytterdörr när vi flyttade hit, så vi blev glada när han kom med dörren. Vi ville ha ett gammeldax uterum, så att det passar in med resten av byggnaderna. Jag tror att vi lyckades ganska bra.Oj jag glömde vi måste sätta upp det nya stupröret också.Tack alla som var inne hos Niccie,  hon blev jätteglad för alla kommentarer.Nanna gott, vi hörs imorgon kväll.

Lördags kväll.
Jag skulle vilja att ni gjorde mig en tjänst och gick in på denna sidan. Det är en underbar ung tjej som skriver jättefint och tar underbara foto. Just nu skriver hon om barnmisshandel, som är ett starkt ämne.Hon har inte haft bloggen så länge så hon behöver massor av läsare. Nicciesphoto blogg.Vi har jobbat som galningar, en dag kvar på semestern.Som jag önskar att vi hade haft några veckor till.Men det gör man väl alltid. Ha en bra kväll.

Lite cupcakes till fika.
Har varit inne och tagit en liten paus, vi ville ha fika. Och vi bakade muffins igår. Så det blev cupcakes.Vill ni se alla så gå in på min mumsfillibabba blogg. Visst är kärlek något speciellt? Nu skall jag ut och jobba igen, kanske blir det bilder på det lite senare.Bye bye.

I går var en knäpp dag på nätet.
Ingenting fungerade på nätet igår, kunde inte skriva kommentarer, eller ta emot några kommentarer, mailen strula etc. Jag vet inte vad som gick så trögt men vi får väl se om det är bättre idag.Det går framåt med uterummet, det känns att det är slutspurten nu. Var tog sommaren vägen? Det harr varit skönt med ledigheten, även om man jobbat hemma hela tiden. Men nu skall man njuta av resultatet.Hoppas ni får en bra dag idag.

Livet leker några dagar till.
Har en del vänner som behöver känna att vänner finns i bakgrunden tills de vill ha den hand som sträcker sig fram för att vara till stöd och hjälp. En vän står alltid bakom och väntar tills det är okej att stiga fram.Vill hinna ut och köra lite innan vi börjar jobba nästa vecka.Renoveringen går framåt, vi jobbar på, man får hoppas på lite "vila" när jobbet börjar nästa vecka. Om det inte blåser så mycket så skall det bli färdigmålat utomhus nu.Jag ber om bra väder och många armar som hjälper till att få det färdigt denna veckan. Ibland behöver man hjälpa till attrikta in hjälpen på var man behöver den.Nanna gott mina vänner.

Gubben blev tatuerad i dag.
(Urgammal bild på huset.)Vi har jobbat som galningar, hoppas bara att vi hinner bli klara innan semestern är slut. Reglarna är uppe till panelen. Kunde inte göra så mycket ute eftersom det stod somspö i backen.(Min dotter)Dottern och pojkvännen packade sin bil och for iväg på en minisemester. De skall bila runt skåne och bara mysa.Jag har inte bakat idag men jag har tatuerat gubben, han fick en sjöjungfru på sidan av vaden. Man ser lite dåligt på bilden, minfotograf är ju inte hemma.Sist men inte minst så vill jag ge en tanke på alla barn som blir utsatta för våld och annat hemskt. Tänk om vuxa människor kunde låta barn vara ifred.De har rätt att växa upp i ett lyckligt hem, utan att sjuka människor skadar dem.Sov gott och ha en skön Tisdag.

Sista veckan, nu är det slutspurten.
Eftersom byggnadslovet på ingången på andra sidan huset dröjer så bestämde vi oss för att renovera vårt uterum, vi har aldrig använt det och vi har bott här i 16 år. Nytt golv, nya väggar  taket bytade vi förra året. Bit för bit bytas och det blir kanon. Den runda dörren gjorde min far till mig när vi flyttade hit, en dörr utan ett ända spik eller skruv. En riktigt handgjord ytterdörr. Alla jobbar frenetiskt.Allt skall bli grått och svart med en röd dörr.Allt är så ojämnt.Golvet snart lagt.Finns det någon som vill ha ett gammalt piano, behöver renoverasväldigt mycket men det är vackert. Gratis om ni vill ha det.Alla ville ha glass. Vi har varit och handlat mer material så bye bye nu skall det jobbas igen. Ha en skön dag.

En kamp mot barnmisshandel!
Den text här nedan hittade jag hos Stevie som hittade den hos Anki som hittade den hos Annsan:Mina ögon är svullna, jag kan inte se.Jag måste vara dum, jag måste vara dålig?Vad kunde annars göra min far så arg?Jag önskar jag vore bättre, jag önskar att jag inte vore så ful. Då kanske min mor fortfarande ville ha mig.Jag kan inte göra något rätt, jag kan inte alls prata. Annars är jag inlåst, hela dagen. När jag vaknar är jag ensam, huset är mörkt. Mina föräldrar är inte hemma.När min mor kommer hem försöker jag vara snäll. Då får jag kanske bara en smäll i kväll.Jag hörde precis en bil. Min far är tillbaka från Charlies Bar.Jag hör honom svära. Jag hör mitt namn. Jag trycker mig mot väggen. Jag försöker gömma mig från hans onda ögon. Jag är så rädd. Jag börjar gråta.Han hittar mig gråtande, han kallar mig fula namn. Han säger att det är mitt fel att han plågas på jobbet. Han slår mig och skriker på mig.Jag kan smita till slut, och springer mot dörren. Han har redan låst den, och jag börjar stor gråta.Han tar tag i mig och slänger mig mot den hårda väggen. Jag faller till golvet med mina ben som nästan är brutna, och min far fortsätter kalla mig fula namn.Jag skriker 'Förlåt' men det är försent. Hans ansikte förvrids till okänslighet. Värken. Smärtan. Igen och igen. Åh snälla Gud, förlåt mig. Snälla låt det ta slut.När han äntligen slutar och går mot dörren ligger jag där känslolös. Gråtande på golvet.Jag heter Chris. Jag är 3 år.  I natt mördade min far mig.Du kan hjälpa............ Läser du det här och inte skickar det vidare ber jag för din själ. För annars måste du vara en hjärtlös människa som inte blir berörd av denna dikt. Och om du blir berörd, så gör något ..Därför ber jag dig, skicka den vidare OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL Vi måste öppna ögonen, runt omkring oss far barn illa! Tar vi inte hand om dem idag, vem tar då hand om oss när vi blir gamla?! Om alla gör något så kanske vi kan rädda något barn som far illa. Barn har rättigheten att känna sig trygga.Stoppa våldet NU!

Det är lite trögt idag med skrivandet.
Det är snart sista veckan på semestern, vi har en del kvar som skall bli gjort.Jag hinner inte vara inne på bloggarna så mycket, som ni märkt. Men jag kommer igen när vi är klara därute.Vi kör så det ryker. Det skall bli skönt när det är klart, och bilder kommer senare. Min kamera gick ju i backen och min mobil la av så nu använder jag min nya telefon, skall kolla att gå ut på nätet med den senare.Min dotter har jobbat som guide i sommar igen, hon är inne på fjärde sommaren, hon är i Maria kyrkan i Ystad. Man blir så stolt, för hon är väldigt kunnig har jag förstått. Turister och andra som besöker kyrkan säger att hon är duktig och trevlig.Jag var faktiskt inne en dag och lyssnade på henne.Det var väldigt intressant, det är mycket historia.Hon sköter ganska mycket i kyrkan och guideturerna går på svenska, engelska eller tyska.Måga tror att hon läser till präst men för henne är detta bara ett väldigt kul sommararbete.Men nu skall hon på en vecka göra något mysigt med sin pojkvän. Innan skolorna börjar igen.Det går inte att resa utomlands då tiden är knapp.Har någon något förslag? De vill komma iväg på något men de är studenter så det får inte kosta skjortan.Ha en bra dag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.