Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

hdbrainstorm

biker psykolog foto reflektioner konst HD

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök hdbrainstorm

Inlägg i hdbrainstorm

Retur..och tur..
Ovädret har stillat sig när jag vaknar..En lördag inomhus utan krav..woody allenfilm..Åker en vända till staden för att träffa viktiga..Har påbörjat bygget..Ikväll löpträning på grusvägar i Varglandet..Lämnar spår som lätt raderas bort..De mentala spärrvakternafår inga pengar av mig...är en fripassagerare..På väg bort

Nöjesfabriken..
Hon vandrade ensam genom hotelletDet kallades Heartbreak hotel...döpt efter ägaren..Hon tillhörde dom som alla räknar in och tar för given..Ensamheten gjorde henne utlämnad..och hon trodde på dom..Det fanns hela tiden ett annat husDet hade byggts av han som försökte bränna Heartbreak Hotell..Han dömdes att vandra..utan kedjor elller mål..Idag sitter i mörkrummet och färglägger negativgör nya bilder till boken om sitt  liv..

Vargen Ylva..
Morgonbild..på väg till Södra Viken..I det här området levde Vargen Ylva..Hon förälskade sig i en vanlig hund ..Picko..Nobbade Hanarna i Flocken..Sökte kontakt med Picko...Hon blev sövd och aborterad..Sedemera avlivad för sin närhet till hundar och Picko..Man kan säga att hon dog för sin kärlek..Enligt en kompis står hon uppstoppad på biblioteket..Antagligen mer levande än alla dåliga..döda böcker....Själv längtar jag till Ylvalandet..och en av en annan sort..En som inte gav sig åt flocken utan letade efter en speciell..

Paradisbukta..
Finns bara på en speciell GPS..Finns därute i det oändliga som tydligen expanderar..IkvällDaniel njuter adrenalin på KalvholmenSjälv tar jag sista bussen hem..för att se dom som reser hela natten..

En liten djävul..
En onsdag på väg mot helgen..Alla barnen kommer till Värmland..Arbete...träffade Mr Ond.. Tatuerad All Over..Vi utbytte några artiga fraser...åt sen Kinamaten utan aptit..Tog en löprunda efter jobbet...45 minuter i färg..och klar luft..Fick ett fint sms..Betraktar elden som brinner..Inom och utom ..Försöker vara en ängel..men därinne i oss själva finns också en liten djävul..han tar oss med på nya stigar..utan karta och kompass..Adrenalin..ett gift så gott som något..

Fröken Svår...
Det är inte lätt Hg att hålla fokus på bara en..det finns så mångaOch alla har ju något men ingen har allt...( förstår..ibland kan det vara svårt att se skogen för alla träden..)Skall gå på fotokurs i höst .. skall lära mig att fotografera män..( det blir nog en fin samling under vintern..du kan få fota min Harley..)Läser Bukowski.. han är äckligt upphetsande..( sitter och ser solen gå upp...rosa ..kall himmel... en dag för mig..)

I linsen..
Första natten med minusgrader..Is på bilrutanMönster på det öppna fönstretSnart oktoberMörker som ger tillfällen att tända ljus..Nu några dagar är naturen som vackrastGatstenarna blänker av en tunn ishinnaIdagTimmar åt tankar...

Än en gång..en strid..
Hans-Gunnar Storm! Tack för din anmälan till Stockholm Marathon 2010!Du är anmäld i klassen: Herrar.Vi skickar PM och startbevis i slutet av april 2010.Börjar förberedelsen för Stockholm Marathon idag..Blir min tredje..Lite äldre..lite tyngre.. men när sonen Hannes skall springakan jag bara inte låta bli.. Målsättning.. + 60 minuter på min tid från loppet 1992.. plus 30 grader..Ikväll en lugn joggingtur runt Kroppkärrssjön..

Att börja..
Måndagar har förväntan i sigPlanerna från kvällen igår skall bli handlingarHösten har kommit med dimmigt mörker..Svårare att se men också lättare att gömma sig..Bikersommaren stort minus..påminde om en riktigtdålig westernfilm...det enda som visades där jag växte upp..Nu finns de andra bilderna..De andra männens och kvinnornas tankar..Idag Fryksdalen på arbete..Ett bra sätt att börja veckan..För att citera mannen ovan..A men got to do.... do be do be do...

Blues...
Tillbakai en av städerna som gud glömde..På musikanläggningen..Eva Cassidy..A kind of blues...Fattar beslut..men inte dess innebörd..Det är väl livet..inget våga..inget uppleva..Tar mig an högen av obetalda räkningar..hjärtats..Hamnar på plus..Går den väg jag valt..lämnar pokerbordet..till de förlorande..Smyckar natten med svart ljus...

Sekonderna lämnade ringen...
Ett helt fjällmassiv utan nästan några människorHörde en bil i fredags..Låta ögonen söka färger och former...Att vara en av dom som vill ha vila mellan matcherna..Tillåta tröttheten att vara befriande inte ångestfylld..Inte behöva ständig aktivitet för att hålla balansenRäcker att sitta vid forsen..dricka kaffe..njuta höstsol..Känna livets enkelhet...Idag åter till stadenAndra ljud..andra bilder..Kontrasterna ger upplevelsen..


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.