Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Mamma till Nathalie

Följ med i våran vardag med allt från matlagning till massa mode och shopping


Homepage » Besök Mamma till Nathalie

Inlägg i Mamma till Nathalie

Lek o buslandet
Idag har vi varit på lek o buslandet,Nattan hade hur kul som helst och det var full rulle i 2 timmar sen var hon helt slut men ville ändå inte gå hem..haha

Miss Sixty Denim 2009
www.misssixty.com

Min lilla påsktjej

Stylebystars
Stylebystars har verkligen jättemånga nice dresses o jag kan tänka mig att ha alla dessa i gareroben..

Det gick bra...
Jag e såå glad trots att jag inte riktigt vet om det blir ngt på volvia försäkringar.Det var jättemycket folk som var där och vi fick först lite info sen va det korta intervjuer o om dom inte var intresserade av en skulle man få ett nej direkt vid intervjun men jag fick kanske Ja o dom ska höra av sig innan påsken o det blir typ inom 2 dagar...Jag håller verkligen tummarna för detta jobbet. Allt lät jättebra o det var perfekta arbetstider. Men dom sa att det varit jättemånga som sökt och att dom haft en grupp veckan tidigare....Hoppas det blir nåt bra av detta:-)

Förbereder mig...
Jag ringde till Landvetter flygplats tidigare idag ang. jobbet jag hade sökt där och dom ville att jag skulle jobba hos dom i sommar och innan dess är det en del saker man ska göra. Jag ska vara där kl. 10 imorgon o skriva på ett papper o sen tar det några veckor med allt dom ska kolla upp hos en. Efter d blir det teori i 2 dgr sen naturligtvis upplärning.Min pappa va här nu och hämtade Nattan, han ska passa henne när jag ska på intervjun...Dom skulle gå till lekplatsen. Jag ska greja i ording mig o sen bege mig till arbetsintervjun som är på Volvia försäkringar.Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra.Wish me GOOD LUCK!!!!

Tisdag
God morgon,vaknade o var jätteförkyld igen...När ska denna envisa förkylning försvinna? Nu har vi precis fixat i ordning oss och ska gå till dagis om en stund. Imorgon ska in lilla snutta vara påskkärring på dagis så jag ska hem o leta fram kläder efter jag lämnat henne. I eftermiddag ska jag på en arbetsintervju igen:-). Jag var ju på en intervju på landvetter flygplats och dom skulle ringa mig förra veckan oavsett men inte hört ngt så jag ska ringa dom idag. Jag hoppas mest på att det blir ngt av det jag ska på idag.

Vårsol...
Efter dagis idag va vi på lekplatsen i den härliga vårsolen o lekte.

Elise Ryan
Snygg klänning från Nelly  Elise Ryan 599:-  

Måndag
Hej, jag har varit o lämnat min lilla på dagis. Det blir en dag i tvättstugan idag...har ganska mycke tvätt o nu väntar jag på att dom första maskinerna ska bli färdiga.Hörs sen!

Söndag
Idag har vi inte gjort allt förmycke o just nu orkar jag inte skriva,Nattan somnade precis o jag ska kolla lite tv o senlägga mig.Vi hörs imorgon...Natti Natti


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.