Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Roliga skämt

Fullt med roliga skämt, historier och annat kul som uppdateras dagligen.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Roliga skämt

Inlägg i Roliga skämt

Bra Syn
Frun ställer sej naken fram för den stora sovrumsspegeln >-Älskling, säjer hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln här. Ansiktet är rynkigt, tuttarna hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer, jag har feta ben och armarna är sladdriga. Hon vänder sej till sin man och säjer -Säj nåt positivt så jag [...]

GRAVID ?
Frågor och svar om graviditet Fråga: Är det troligare att jag blir gravid om min man använder boxershorts än om han använder tanga? Svar: Ja, men säkrast är det om han inte använder något alls. Fråga: Vad är det enklaste sättet att veta när jag blir gravid? Svar: Ha sex en gång om året. Fråga: Vad är det vanligaste en [...]

FÖR Å NACKDELAR MED ATT…
BO I ÖVERSVÄMMATOMRÅDE. Fördel: Du kan fiska direkt från soffan i vardagsrummet. Nackdel: Soffan flyter inte. Fördel: Sträckan till floden har blivit kortare. Nackdel: Nu blir du inte av med flodeländet igen. Fördel: Du kan köra båt framför grannarnas hus. Nackdel: Du måste ducka för gevärskulor för att du åstadkommer svallvågor i deras kök. Fördel: Du kan åka vattenskidor på gatan. Nackdel: Gatan [...]

Polisen stoppar en bilist.
Polisen stoppar en bilist. “Får vi gå igenom er bil?” “Javisst, men är det inte lättare att gå runt den?”

Mamma, varför är det synd om myror?
“Mamma, varför är det synd om myror?” “Det är väl inte synd om myror?” “Jo, fröken sade att vi skulle gå ut och titta på myrstackarna.”

Kalle skänkte allt han hade till staten
“Kalle skänkte allt han hade till staten, för att bli av med skattebekymren, en gång för alla.” “Är bekymren över nu då?” “Nej, nu har de krävt honom på gåvoskatt.”

Det har regnat kraftigt i fjorton dagar
Det har regnat kraftigt i fjorton dagar, och en utav sommargästerna på pensionatet meddelar värdinnan att han tänker resa hem. “Men trivs ni inte här,” frågar värdinnan. “Jovisst, men det regnar billigare hemma hos mig i stan.”

Bensinen har blivit så fruktansvärt dyr
“Bensinen har blivit så fruktansvärt dyr,” sa Hans. “Det bryr jag mig inte om, säger Sven, jag tankar ändå bara för en hundralapp.”

Nå, hur gick det med Svennes svensexa härförleden?
“Nå, hur gick det med Svennes svensexa härförleden?” “Jo du, det var en riktig svensexa det. Bröllopet blev uppskjutet i hela två veckor!”

Blondinen
17 blondiner står utanför ett diskotek, vad väntar dom på? Den 18:onde.

Kalle är klassens busfrö nummer ett
Kalle är klassens busfrö nummer ett. Igår sa hans fröken: “Kalle, lägg nu handen på bröstet och lova att aldrig busa mer.” “Jaha,” sa Kalle. “På frökens högra eller vänstra?”


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.