Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Marknadsföring, Sociala Medier & SEO - Joinsimon

Sökmotoroptimering, marknadsföring, sociala medier och annat av Simon Sundén


Homepage » Besök Marknadsföring, Sociala Medier & SEO - Joinsimon

Inlägg i Marknadsföring, Sociala Medier & SEO - Joinsimon

Sesam R.I.P.
För den som följt min blogg länge är det nog ingen hemlighet att jag tidigare varit väldigt hård med mitt omdöme om den norska sökmotorn Sesam. Därför förvånar det mig inte ett dugg när det nu blivit officiellt att sökmotorn Sesam läggs ned helt. Så här skriver E24.no: De ansatte ble mandag morgen kalt inn på et [...] Sesam R.I.P. Ev. liknande inlägg:I Love Twingly!Quaero = franskt storhetsvansinneSesam går 49 miljoner back!

Daniel Hannan - den nya internetstjärnan!
Hånad, för radikal, bråkstake - ja det finns många beskrivningar för den brittiske europaparlamentarikern Daniel Hannan, men likt en sann saga har han nu fått sin revansch på sina avundsjuka partikamrater och blivit världskändis - allt tack vare internet. Det hela handlar givetvis om Daniel Hannans brandtal mot premiärminister Gordon Brown inför några hundra sömniga parlamentariker [...] Daniel Hannan - den nya internetstjärnan! Ev. liknande inlägg:Facebook, 2007 = Bloggy, 2009Sociala knappar på svenska!Bloggy - Go for it!

YouTube Marketing seminarium
Sitter just nu på en heldag om YouTube-Marknadsföring (YouTube Marketing) arrangerat av Atomer & Bitar, vilket är ett mycket trevligt initiativ. Höll det första föredraget med temat "Så hamnar du i topp på YouTube" på morgonen och givetvis delar jag med mig det till alla er bloggläsare :). Som ni kan se handlade föredraget lite kort [...] YouTube Marketing seminarium Ev. liknande inlägg:Daniel Hannan - den nya internetstjärnan!Hur bör jag hantera blogginlägg & kommentarer om mig & mitt företag?YouTube Sverige (äntligen) släppt!

Compricer is back!
Jag har tidigare skrivit om att Compricer blivit straffade av Google för köpta länkar, men jag kan nu med glädje se att de fått tillbaka placeringar som de förtjänar på just Google. Den som trodde att Compricer för evigt skulle vara straffade av Google trodde fel. Compricer är nu tillbaka i sökresultaten och precis som [...] Compricer is back! Ev. liknande inlägg:Bloggtoppen & Glosboken får sin PageRank sänktCompricer straffat av Google30-dagarsfiltret hos Google

Humor om Twitter & mikrobloggar
Det finns några tydliga tecken på att en sak/tjänst blir ett stort fenomen och det är när stora program och komiker driver med företeelsen av det. Det tydligaste är egentligen TV-serien South Park som på ett helt fantastiskt sätt driver med populärkulturella fenomen, men det sker även i program som "The Daily Show with Jon [...] Humor om Twitter & mikrobloggar Ev. liknande inlägg:Fixa jobb via mikrobloggar - Jajamensan!Facebook, 2007 = Bloggy, 2009Bloggy - Go for it!

Maskinen misslyckas med att få in pengar
Tillgänglighet är ett fint ord men vad som inte alltid kommer fram är att det faktiskt är en av de viktigaste anledningarna till att personer fildelar upphovsrättsskyddad kultur. Vi vill ha saker direkt, snabbt och inte i något CD-format i butik. Trots detta kan jag inte sluta förvånas över hur upphovsrättsindustrin gång på gång misslyckas [...] Maskinen misslyckas med att få in pengar Ev. liknande inlägg:Priddyboy - Dancy Time, Boxers Indiana Jones-reklam!MTV-kungarnas väg till att tjäna pengar

Rör inte min sökmotor!
Som många vet jobbar jag dagligen med att hjälpa företag, organisationer med att hamna högt upp i sökresultaten på olika sökmotorer. Allt från Google, MSN/Live, Yahoo till användargenerade sajter med sökfunktionalitet såsom YouTube. Finns det någonting jag kan är det just sökmotorer, och jag vet hur tekniken bakom alla dessa sökmotorer är uppbyggd. Det är [...] Rör inte min sökmotor! Ev. liknande inlägg:Manfred Sökmonstret!Google Knol kan verkligen inte sökmotoroptimering!Jumpstyle - jag fattar det inte

New old DN.se
Då var det dags att recensera nya CNN.se, förlåt - DN.se, som äntligen gick live under tisdagen. Den stora nyheten gäller givetvis den nya designen, och kort och gott är den sjuhelsikes snyggt och stilren! WebbTV, bilder och annat gör att sajten känns uppfriskande fräsch för nästan varenda avdelning man än kommer in på. Generellt [...] New old DN.se Inga relaterade inlägg.

Blondinbella - nu ensam större än hela Lunarstorm!
Det är inte alltid jag har rätt när jag analyserar hur det kommer gå för sajter, oftast har jag rätt, men ibland kan det bli fel. Men när jag tittar tillbaka på mina blogginlägg från 2008 verkar det som jag har haft tokrätt när det gäller en sak, nämligen Lunarstorm. I mitt blogginlägg R.I.P. Lunarstorm [...] Blondinbella - nu ensam större än hela Lunarstorm! Ev. liknande inlägg:BesökR.I.P. LunarstormDagens länkbetestips: Piratkopiera från Gårdagens Media!

Frida Berglund, Bokhora, Opassande m.fl - bilder från Stora Bloggpris-galan
Som jag tidigare skrivit om Stora Bloggpris-galan var en riktigt proffsig gala, där typ alla var med. Själv tog jag en del bilder, så då får man passa på att lägga upp dem här på bloggen... För er som ännu inte sett några bilder så märker ni snabbt att det var en ganska påkostad gala [...] Frida Berglund, Bokhora, Opassande m.fl - bilder från Stora Bloggpris-galan Ev. liknande inlägg:Stora bloggpriset - alla var därGratis julklapp från Joinsimon.se!Stora börsdagen 2008 - extremt komiskt


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.