Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Bloggdesignarn


Här hittar ni bloggdesigner i alla dess sorter, auktioner, utlottningar eller kanske bara en vanlig beställning?

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Bloggdesignarn

Inlägg i Bloggdesignarn

sorry
Jag är ledsen att jag inte uppdaterar här så ofta, jag har inte tid helt enkelt..Min vanliga blogg lägger jag ut alla utlottningaar och auktioner på också så det är bara att klicka in därhttp://designandmakeup.se för att se ifall jag kanske uppdaterat där. (vilket jag gör mer ofta än här)

Grattis Lisa!!!
Nu såg jag att tjejen som vunnit bloggdesignen har vunnit har skaffat sig en ny design, men jag kan inte ta för givet att hon inte vill ha den så jag måste vänta på svar. (efter att från en annan arg vinnare som inte ens hade blogg.se längre skällde ut mig)Så då kan jag lika gärna säga det nu, byter ni blogg till någon annan som inte är blogg/webblogg.se så kan ni heller inte få designen, koderna passar inte in!Iaf, ni kan få se hur utlottningen gick till...Eftersom jag inte vill skriva lappar varje gång jag ska lotta ut en vinnare så försökte jag googla fram en slumpgenerator att använda, däremot hittade jag inget så då kom jag på att jag kunde använda en låtlista istället..  Jag bestämde mig för att använda spotify.. Jag valde Jonny Cash, detta album hade precis lika många låtar som passade in till varje deltagare..klicka på bilden för att kunna läsa förklaringen..Vinnaren har nu svarat och hon vill ha designen!Grattis Lisa

Utlottning nr 2
Det enda du behöver göra är att:Skriva om denna utlottning i din blogg och länka utlottningen, bilden får du gärna ta med.Länka ditt inlägg i en kommentar i DETTA inlägg.Kika in igen Tisdagen den 3 februari och se om du vunnit.

Bloggens första utlottning
Det enda du behöver göra är att:Skriva om denna utlottning i din blogg och länka utlottningen, bilden får du gärna ta med.Länka ditt inlägg i en kommentar i DETTA inlägg.Kika in igen Tisdagen den 3 februari och se om du vunnit.

Varsågod stumpan :)
Annies ursnygga design!! Jag har däremot ändrat lite eftersom hon hade en klocka och en bild som inte passar in på sidan (som ska bort) men det är nästan som det ska iallfall.Vad tycker du? =)

Lillasysters bloggdesign

Bloggdesignbye
Jag lägger ut några designer för att ni ska kunna se vilken kompetens jag har och vilka möjligheter du kan ha till din blogg.Jag har precis gjort ett designbyte på min personliga blogg, här ser ni resultatet.

Bloggdesigner
Ni har väl inte missat att Fia har en blogg? Nu har hon nämligen en ny snygg design också :D

Auktion 1
Start- skänkning: 50 kr Högsta bud: 50 kr av http://theresekristina.blogg.se/ Skriv en kommentar för att lägga ditt bud! ALLA BUD ÄR BINDANDE!!! Bilder och text ändras självklart!!!

Info/pris
Jag har hittat något som jag verkligen tycker är kul och är bra på. Jag lägger mycket dyrbar tid på mina designer och efterfrågan är alldeles för stor, därför har jag bestämt mig för att börja ta betalt för det jag gör, se det som en skänkning för hjälpen du får.Känner du att du inte kan eller har tid att fixa dig en egen design så kan jag fixa åt dig för en billig summa.Vill du att din design ska kännas mer personlig som passar dig och lite mer unik? Jag kan fixa en design utefter dina önskemål, hur du vill att den ska se ut.Läs informationen nedan innan du mailar, adressen hittar du längst ner på sidan!Du skänker alltså:Header (endast headern) 50 :- Design, utefter dina önskemål. 2 kolumner  - menas med 1 sido/meny spalt.100 :-        klicka för att förstora bilden--------------------------------------------------------------------- 3 kolumner - menas med 2 sido/meny spalter.200:-klicka för att förstora bildenMinimum summan ligger på 100:- /200:- beroende på vad du väljer, tycker du att designen och jobbet är värd mer är max-summan ditt val.DETTA INGÅR TILL VARJE PRISKLASS (Förutom bara headern):Bakgrunden (bild eller ingen bild)Bakgrunden i själva inläggsfältet och sidospaltenSeparerad eller "flytande" sidospaltÄndrade rubriker, (Kategorier, Inläggsrubriker och liknande)HeaderÄndrade funktioner på länkarna (färg, typsnitt, etc)Ändrade färger och typsnitt på texten bloggenSignaturi slutet av inläggen (brukar vara populärt)Är det något du skulle vilja tillägga är det bara att fråga. (En extra meny ingår EJ)Är du intresserad? Du skickar ett mail till engmandesignar@gmail.comBerätta:Hur mycket du vill skänka Vilka färger du vill ha med Vad du vill att det ska stå Skicka med bilder ifall du vill ha med det.Vilken sida ska sidospalten vara på samt om den ska vara separerad från inlägget.Så här går det till:Du berättar på mail det jag skrivit ovanförVi kommer överens på hur du vill ha detDu skänker din summa som representerar varje prisklass, du flyttar över pengar till mitt konto.Jag jobbar med designen, samtidigt man du följa arbetet på en bloggadress som jag ger dig, så du verkligen vet att designen finns. Då designen är klar så ger du mig dina inloggningsuppgifter så kan jag lägga in designen åt dig. (du kan byta lösenord ifall du inte vill ge ut din riktiga)Klart och gjort!KRAV!Du måste skänka INNAN jag gör din design pga många som struntat i designerna.Jag designar INTE din design om du precis fått en design utav någon annan, detta pga respekt mot den andre eftersom personen förmodligen har lagt ner mycket tid för att kunna få denna design gjord.Du måste ha haft din nya design i en månad för att kunna få en ny, däremot om jag gjort den spelar det ingen roll hur kort tid det har gått.Vill du inte betala för en design hänvisar jag dig till mina utlottningsdesigner.Maila mig på Engmandesignar@gmail.com,  även om du bara har frågor men inte frågor om svaret finns på denna sida.

Hej!
Åter igen har jag skapat en designblogg istället, för att makeupen inte ska försvinna i min personliga blogg. Här lägger jag ut alla mina designer, auktioner, utlottningar och beställningar. I nästa inlägg kommer en lite info om priser och allt sådant.  Hope you wil enjoy it!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.