Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Filmantagonisten


Jag pratar om nya och gamla filmer, visar klipp ifrån gamla filmer och skriver ibland om något nytt som händer inom film!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Filmantagonisten

Inlägg i Filmantagonisten

Auf wiedersehen?
Oh ja, men nu borta hos Filmstar istället! Så vill ni läsa något mer ifrån mig så finns jag där tillsammans med ett gäng andra människor, check it out!

Ny trailer för Disney-Pixars UP!
Yahoo trailers har nu en ny trailer för Disney-Pixars kommande UP och den är fenomenal! Jag tror det här kommer att vara deras bästa på länge, det var ett tag sedan man fick se en bra äventyrsfilm, kan den här förse oss med en ny? Jag försöker bara föreställa mig hur de där ballongerna kommer att se ut i 3D, nothing but breathtaking förhoppningsvis.Sen var det Woody Harrelsson som man hörde som hundens röst där i en sekund?Trailern finns HÄR!Det kan ju seriöst inte finnas många människor som tycker illa om Pixarfilmerna, eller? Sitter ni några tjuriga tomtar där ute som inte gillar de? Jag kan iofs förstå om man inte gillade Cars och Ratatouille, det är helt klart deras sämsta filmer...

Trailer för Jarmusch nya The Limits of Control
Här är en film som helt gått förbi mig även med så många begåvade människor inblandade. Ghostdog som Jarmusch regisserade och skrev för tio år sedan är en väldigt speciell film och även en utav favoriterna i min lilla dvdsamling. I The Limits of Control ser vi Isaach De Bankolé i huvudrollen och bland annat Tilda Swinton, Bill Murray och John Hurt i birollerna. Enligt IMDB är handlingen:The story of a mysterious loner, a stranger in the process of completing a criminal job. Det låter kryptiskt men trailern väckte helt klart intresse. Kolla gärna på den i HD och fullscreen borta hos youtube.

Ny Star Trek trailer!
Jag skäms lite över att faktiskt tycka att någonting som har med Star Trek att göra ser bra ut...Release 8 Maj.

Ny Riddick film?
Enligt produktionschefen av spelen baserade på Riddick så kommer det att komma nya Riddick filmer. Men frågan är om det är i form av animerade kortfilmer, som Dark Fury, eller om vi kommer att få se Vin Diesel igen. Chronicles of Riddick spelade inte in så jättemycket pengar på bio men trilogin har dragit in en hel del pengar via dvd- och spelförsäljning. Så frågan är blir det direkt till dvd eller får vi en till biorelease? Animerad eller inte?Jag ser gärna en till film, helst inte animerad dock, eftersom jag anser att alla tre delar är värda att se.Intervjun finns HÄR!

Harry Potter 6 trailer 2!
Nu har det kommit en ny och riktigt mörk trailer till Harry Potter and the Half-Blood Prince. Det känns lite konstigt att jag faktiskt längtar till och se en Harry Potter film, speciellt när jag inte ens har sett alla.Jag hittade ingen video som jag kunde baka in men här finns den i quicktime-format i alla fall:480p!720p!1080p!

Public Enemies trailer!
APPLE har nu en trailer till Public Enemies! Lite tidigare än väntat!Jag blev inte övertalad... Det är så mycket som känns fel, det värsta är att den har den digitala känslan över sig och det passar inte alls ihop med känslan som jag tycker filmen borde ha. Den verkar också ha segheten som Mann verkar vilja ha som kännetecken vid det här laget. Nja... jag vet inte...

Promo för Public Enemies Trailer!
Andra gången vi får se rörliga bilder ifrån Public Enemies, men det är inget mer än snabba småsekvenser. Jag längtar verkligen efter en trailer så man kan börja sätta bättre åsikter om den här filmen. Jag är inte direkt Michael Mann:s största fan, om ni frågar mig är hans filmer allt för långsamma. I alla fall, det är samma deal som med Inglourious Basterds och Terminator Salvation. Release på hela trailern är väl förhoppningsvis senare i veckan.

Doctor Parnassus karaktärsbilder!
Är det här filmisar för de skumma pundarna som avgudar Gilliam och tycker Burton är för mesig? I alla fall, fanns inte de här bilderna i den videon som kom ut i höstas som jag skrev om här? De känns bekanta i varje fall.Och jag gillar förövrigt nästan Tom Waits mer som skådespelare än musiker, men bara nästan...

Public Enemies poster och bilder!
Johnny Depp ser riktigt arg och gammal ut i Michael Manns senaste... Jävligt clean och snygg poster annars!Fler bilder under Läs mer!

Terminator Salvation trailer 2!
En länk till nya trailern för Terminator Salvation lite snabbt så här på morgonkvisten finner du HÄR!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.