Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Smyckorama

Linda är smyckesdesigner och socionomstuderande. I bloggen skriver hon om sitt liv, företagande och sitt företag. Följ hennes kamp mot toppen!


Homepage » Besök Smyckorama

Inlägg i Smyckorama

Halvädelstenar på Tradera
Jag rensar lite bland mina halvädelstenar och har nu lagt in massa härliga sådana till bra utropspris på Tradera, du hittar dem här.

Phishing
Jag har fått ett mail från mitt webhotell idag om att någon har brutit sig in i mitt system och använt det för något som kallas phishing eller nätfiske. Därför har de stängt ner min webshop tills problemet är fixat.Om du har fått något mail eller liknande om att lämna ut kontantkortsnummer eller fylla i formulär eller dylikt så kommer detta inte från mig och du borde spärra ditt kort om du fyllt i det. Om du inte fyllt i det, bortse från mailet.Tills hemsidan är uppe igen är du välkommen att höra av dig till mig via kommentarer här i bloggen eller på linda@smyckorama.seMVH Linda

Silverlera och knappmaskin
I förra beställde jag och fick hem allt man kan behöva för att göra smycken i silverlera. Så spännande! Jag har sett olika konstverk skapade av andra i detta fantastiska material och tänkt länge att jag ska prova själv. Idag blev dagen med stort D, jag har tagit en paus från bokföringen och håller just nu på att prova olika sätt att arbeta med silverlera, just nu är jag inne på silverpasta och silverlera på spruta. Ska bli spännande att bränna det imorrn och se hur det blir!Jag har även beställt en knappmaskin! Äntligen! Detta är något jag funderat över i flera år och nu tyckte jag att det var dags att våga språnget. Det ska bli mycket spännande att se vad jag kan göra med denna fantastiska maskin när den levererats.Nu, åter till dagens prövningar.Njut av smycket nedan så länge så får vi se om något av silverlerasmyckena blir tillräckligt fina för att hamna i webshopen inom kort.

Glittra ikapp med vårsolen! Fynda unika smycken till halva priset.
Här kommer ett erbjudande till alla er därute som längtar efter våren lika mycket som jag!Fynda unika, handgjorda smycken till halva priset och glittra ikapp med vårsolen!Rabatten gäller exkl. frakt t.o.m. 31/3-09. Den omfattar ej de smycken som finns ute hos mina återförsäljare eller specialbeställningar.Välkommen in på www.smyckorama.se

Nya örhängen
Några dagar under julen kände jag mig kreativ och gjorde en del nya örhängen, vilka jag lade in i smyckeshopen i förra veckan när jag kom tillbaka efter lite julledighet.Här är några av dem:Vill du se resten av örhängena? Klicka här.

Venture Cups entreprenörskväll för kvinnligt företagande
Ikväll var jag på en givande kväll för kvinnligt entreprenörskap på Nordic Club, arrangerad av Venture Cup. Kvällen var fylld av mingel, prova-på yoga, god mat och härliga kreativa övningar med coachen Maria på MIKU.Nedan foto är från övningarna med Maria. Om man tittar noga ser man min spegelbild.Tack för en trevlig kväll!När jag går på företagsevenemang brukar jag vara noga med att ha på mig mina egna smycken - det är både kul att visa upp dem och bra att kunna visa vad jag gör om någon undrar.Kvällens smycke blev ett underbart örhänge som jag matchade till en skir, grön top.

Idag hade jag ju tänkt...
... att jag skulle lägga ut lite bilder från pärlträffen igår men jag glömde ta fram kameran. Dock va det en mycket trevlig eftermiddag och även om min kreativa blockering inte riktigt släppte så fick jag gjort några smycken som jag kommer lägga upp när jag fotat dem. Tills dess får ni hålla tillgodo med detta halsband:

Nya smycken
Idag och i söndags har jag lagt upp lite nya smycken i webshopen, nedan ser ni ett smakprov. Bilden visar ett litet hårspänne med silverspröt. Perfekt att liva upp frisyren med!Resterande smycken finner du här.

Egna glaspärlor
Under hösten-08 var jag på pärlträffen PUSS i Stockholm. Där provade jag på att göra egna glaspärlor i tekniken lampwork. Idag har jag äntligen tagit kort på dem, och här är de: Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem, men eftersom de är de första och enda glaspärlorna jag gjort själv så blir de nog till smycken till mig.Detta gav mig verkligen mersmak och jag skulle vilja prova mer, känner du till någon lampworkkurs i Göteborg är du välkommen med tips!

Pärlande träff
Imorgon kommer några vänner över på en kreativ stund, vilket kommer bli jätteskoj! Det var ett tag sedan jag gjorde några smycken nu och det brukar ge extra energi att sitta med andra och se vad de gör. Hoppas det blir så även denna gången, kanske det blir några hårsmycken...

Flera napp på lagerrensningen
Mitt tidigare inlägg handlade om att sätta ihop en offert med sådant jag vill bli av med och skicka ut till andra pärlshopar, vilket jag gjorde i förra veckan. Jag fick flera napp, vilket var jättekul och bra och idag har jag skickat iväg ett paket på över 16 kg! Gissa om det var tungt att kånka till butiken?!Fortfarande finns dock en hel del saker kvar, nedan ser du dessa, hör av dig om du är intresserad av att köpa något av dem!?Vänligen,Linda


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.