Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Malla C


Bloggdesign, foto, skrivarglöd. jag designar din blogg!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Malla C

Inlägg i Malla C

Denna blogg läggs ner!
Tänk att det fortfarande är folk som lägger till mig på blogglovin via denna blogg? Fast att jag har skrivit att jag flyttat min blogg. Det är även folk som kommenterar här, och jag vill ju bara ha en blogg. Så denna vecka kommer jag att stänga ner bloggdesignbymalin. Så om ni vill fortsätta att vinna gratis designer, få designtips, insperation och allt annat, så hittar ni mig på min personliga blogg.LÄNK: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/ I repeat; denna blogg kommer att stängas!Så ni är hjärtligt välkomna till min nya istället. Lämna gärna en kommentar så blir jag glad =)

MISSA INTE FLYTTEN, just nu en tävling!
(med risk för att verka tjatig..) För er som missat det så har jag flyttat denna blogg till http://malinsofiacalmebring.blogg.se/ där jag kommer att fortsätta som bloggdesigner, men med privat blogg oxå. Just nu har jag en tävling där på en snygg bloggdesign, som jag inte tycker att du ska missa!Så klicka dig in på : http://malinsofiacalmebring.blogg.se/ och var med i utlottningen! :)

Missa inte flytten! VIKTIGT!
Som ni kan läsa in inlägget innan, så flyttar jag nu över bloggdesignby malin, till min privata blogg. Hinner inte med mig att ha 2 bloggar, så nu blir det en och samma :)Jag kommer att fortsätta med bloggdesignen precis som vanligt, så det är bara att avsluta bloglovin på denna blogg, och börja prenumerera på min nya istället. För om någon vecka kommer denna blogg att stängas ner :)Alla hjälpinlägg och tips är flyttade, så det är precis som vanligt, fast mer Malin.Välkommna till min nya design och till min nya blogg, klicka på länken; http://malinsofiacalmebring.blogg.se/

En fråga till mina trogna läsare (igen)
Nu är det så att jag en gång tidigare hade en privat blogg oxå.När jag började med denna blogg så tog tog tiden och lusten slut för att skriva min egen.Jag skrev min privata blogg varje dag, och jag känner att jag saknar det. Att vara mig själv lixom :) I den här bloggen är jag bara designbymalin, en bloggdesignare. Och jag är liite mer än bara en bloggdesignare!När jag kommenterar till er vill jag vara personlig, men det känns som att det inte riktigt går och att jag måste hålla mig till bloggdesignen, om ni förstår?Visst, det går frammåt med denna blogg, har mellan 200 - 300 unika besökare varje dag!Medans min privata blogg bara har 33. Men besöksantalet känns inte lika viktigt längre, det känns mer viktigt att jag får skiva av mig på min privata blogg. Förstår ni?Så därför tänker jag flytta detta blogg och mixa ihop den med min privata.Vad tror ni om det? Självklart kommer bloggdesign-delen att finnas kvar, och jag kommer att flytta alla inlägg och länkar till den privata. Det får ta den tid det tar om man säger så :) Och självklart så kommer jag att fortsätta designa, ha tävlingar, färdiga designer, designtips mm.Så nu frågar jag er, mina trogna underbara läsare (det vore ju kul om ni andra 200 oxå kunde lämna en kommentar)kommer ni att följa med mig när jag byter adress snart? :)

Animation i din header/blogg
En trevlig kille kommenterade på min blogg igår och när jag gick in på hans sida så såg jag nått snyggt, han har nämligen animationer i sin header och i sin blogg. Inte så många som har det :)Så om du har photoshop, så kan du enkelt göra en animation själv. Jonne visar hur man gör, klicka på länken för att komma till hans Guide --> [länk till jonnes guide]Jag provade själv att göra en, och det var jätteenkelt. Dock har jag inte gjort en sån avancerad och stor förändring, men om ni kollar på min header så ser ni att jag har glimten i ena ögat. LESS IS MORE, serrni ;)Läckert va?

Bloggdesign Rea
Eftersom att jag inte tar emot beställnigar för tillfället, så kommer jag som jag tidigare sagt, ha utförsäljning av färdiga designer istället. Där man bara får ändra till sin egen bild och text. För att få designen så måste du donera en summa. Doneringen sker över internet, till mitt konto (du får mina bankkontonummer), som om du inte har tillgång till bank så fungerar det inte. Och donationen sker i förskott, alltså INNAN jag lägger in designen åt dig.Såhär går det till:1. Du lämnar en kommentar om du vill donera och få en av designerna för det angivna priset., och skickar även ett mail till malincalmebring@hotmail.com (adda inte på msn) med svar på dessa frågor;- VILKEN av designerna vill du donera och få?- Skicka den bild du vill ha med i bloggdesignen.- Skicka den text du vill ha i headern- Om du vill ha en presentationstext av dig själv, skicka den med- Vilken är din bloggadress?- Skicka dina inloggningsuppgifter.- Vilken bank har du?Du kommer att få mina bankkontouppgifter så att du kan föra över pengarna till mitt konto innan jag lägger in designen åt dig.Dock så kan du inte "paxa" eller hålla designen i flera dagar, utan det är NU som gäller. Designen är inte din för än du för över pengarna.FÖRST TILL KVARN!UPPTAGEN!BLOGGDESIGN 1 blir din för en donation på 70 kronor.För att kolla på bloggdesign 1, klicka på länken: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/testdesigntva/ UPPTAGEN!Bloggdesign 2- PINK för en donation på bara 70 kronor.Såhär ser den ut: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/testdesignfyra/Bloggdesign 4 för en donation på bara 50 kronorSåhär ser den ut: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/donationsdesign/ Innan du kommenterar;- Har du verkligen läst igenom hela inlägget? För det är ju INTE en utlottning som folk trott, och INTE heller gratis.- Lämnar du en kommentar får du oxå maila mig.

Den lyckliga vinnaren av bloggdesign nr 14 är..
Anne! ;) http://annef.blogg.se/ Hade fått så otroligt många tävlande denna gång, så det var riktigt spännande. Det tog ett tag att lotta fram ska ni veta :pNu hoppas jag att anne hör av sig och fortfarande är intresserad så att hon kan få designen.Det är många som mailat mig om att de vill köpa just den designen, men den var ju inte tillsalu ens en gång.Som sagt, hoppas att hon vill ha designen, för de 2 senaste tävlingarna jag haft så har de som vunnit inte ens läst igenom tävlingsinlägget utan trott att de ska få beställa en helt ny design. Så jag hoppas att denna vinnare i alla fall har gjort det :p Annars går designen till någon annan!godnatt på er!

Donationsdesign 3 gick till yurika!
För att kolla på hennes blogg, klicka på länken: http://yurika.blogg.se/

Mera nyheter
Som ni ser så har det hänt lite saker på min blogg. - En profilbild- Lite mer turkost i headern (är inte klart än, bara på prov ett tag för att se om jag tycker om det eller inte )- Och en ny meny!Och har ni missat menyn, då ber jag er att titta en gång till :) Tanken är att det är den som ni ska använda er av då niklickar er runt här på min sida. Visst blev det snyggt? :)Kodgrejjset är tack vare snälla Jonas. Lär mig så mycket utav honom :)haha menyn kanske inte syns så bra på bilden men helheten i alla fall :)

Kontakta mig
Detta är vad som gäller då ni ska kontakta mig, oavsett vad det handlar om (beställningar, donations-designer, hjälp, mm)- Jag accepterar inte förfrågningar på MSN. Så lägg alltså INTE till mig på msn! :)- Kontakt via mail är det som gäller, malincalmebring@hotmail.comOch om ni nu hört av er via mailen så svarar jag alltid, MEN komihåg att svara tillbaka.Det är frustrerande att sitta och vänta på ett svar som aldrig kommer.

portfolio by malin
Yes, nu är den någolunda klar i alla fall. Dock så fattas det ett par designer som ska visas där, men de kommer när jag får tid. På denna sida kommer jag att visa alla designer jag gjort, i små klickbara bilder. Just nu är det mest Header-bilder, min printscreen knapp har varit ur funktion förut :)Här är länken till min portfolio:  http://bloggdesignbymalin.blogg.se/portfolio/ 


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.