Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Kontakt@TomicTomi.se


Söt rar helt fucking jävla underbar.Bjud mig på en Chai-Latte så är jag din för evigt :)

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Kontakt@TomicTomi.se

Inlägg i Kontakt@TomicTomi.se

Jag är evil, Hahahahahaha....
Jag gick förbi Telenor idag, snubben frågade om jag var sugen på en ny mobil (nu är det som så att jag hatar Telenors mobila abonnemang) Jag sa ja, den där är cool, vad e det för telefon? I en halvtimme typ stod jag där som ett lekande frågetecken, jag frågade 100 frågor som jag viste svaret på, allt för att driva. Sen säger han att fast pris abonnemang skulle passa mig bra, När han började ta mina personuppgifter får jag panik. Tänk om jag hade beställt ett abonnemang, jag får ju ta kredit och abonnemang med tanke på min inkomst! Inte för att det är värsta grejen, men jag har ju ett nu! Lite onödigt. Så efter den där jävla halvtimmen och med ett bombarderat huvud, så finns det ingen ursäkt förutom, "Oj hoppsan, jag är bara 17, hej då!!" Haha! Hoppas han inte läser detta, för då måste jag ta genvägar för att slippa gå förbi Telenor :P

Dance Dance
Jag, Tanja, Amore och Niko åkte till SolnaCentrum. Fikade på Espresso House, Istället för att ta Chai Latte så tog jag en Vanilj-Latte Shake, den var super duper god och rekomenderas starkt, sen mitt i allt så kom det en massa halvnakna brudar och dansar med string.. Såklart stog det gamla perversa gubbar och stirrade på deras ass, riktigt skabbiga är gubbarna!Vi var båda med i 2 tävlingar så satt och fyllde i några lappar ;)

Pinjata Crash!
Bild från min lillebrors party!

2 bilder från igår ;)
Igår var jag med familjen på Haga Pub, Vi satt och drack och skrattade, Vi drack så det sprutade ur öronen på oss, Sammanlagt 15 cider, 5 ölkannor, 4 drinkar. Moster, Mamma och Amor drog vidare till Edelweiss, och jag drog hem för jag kunde knappt stå på benen haha! Telefonen ringde 20 gånger under kvällen, varje gång fick jag höra "Du behöver inte säga vad du gör, det är uppenbarligen haha!" Sjukt ju men sant!Lovely :)

Ett hemligt projekt..
Sorry får ej informera ännu! fel av mig, skriver imorgon!

Final Fantasy XIII TGS English!
Skriver mer ikväll, Festa & Partaja är livet, kolla denna trailer på Engelska.

Seriöst, man tappar tålamodet.....
Dessa jävla alkoholister, det stör mig som fan, och det vet ni om! Nu när jag tittar ut genom balkongen vad ser jag då rakt nedanför? Jo en jävla Alkoholist/Uteliggare! Precis där så leker det små barn, det är inte okej, dom kan gå och lägga sig i kontainern istället så kanske dom hittar mat. Tycker ni det är okej att det är barn nära dom! Dom kan va farliga, vem vet lixom. Ska man ringa och klaga på Hsb att barnen inte kan va ute och leka på grund utav att dom jävlarna ligger och sover på gården?Killen som gick förbi, kollade in Alkohlisten lite extra!Max Soomning.

Fans tröjor.
Mina tröjor från attitude.se har kommit, och jag är mycket mycket nöjd. Jag är jätte glad för dom, och jag vill dela ut nåra till mina fans (några fans måste jag väll ha om cirka 28000 läser min blogg om dagen?) Vill du ha en tröja får ni maila mig på kontakt@tomictomi.se , i mailet får ni skriva vilken färg ni vill ha! Svart eller vit, Storlekarna som finns är S,M,L och XL. Skynda er på nu för dom kommer inte finnas kvar länge till!Grekernas största fan? Jag såklart (Haralabia & Valentina)Min mamma ska självklart ha en TT tröja :)Jag vill att tupac också ska ha en tröja (hundtröja)

Jag är arg på Banken del 5.
Min bank är min mardröm. Jag fruktar verkligen Swedbank. Idag tänkte jag köpa en Jacka till min mamma som kostar 4990;- så gav mitt kort, och dom sa att köpet medges ej. Det börjar ticka i mitt huvud som vanligt. Jävla fitt hor bank tänkte jag direkt. Jag ringer banken, jag är sur som fan och säger att mitt kort inte funkar och att det typ strulat 5 gånger detta år. Vet ni vad jag får för svar då?Din kreditgräns är maxad, du har en spärr på 25000kronor. Vaaaa nej det kan inte vara sant säger jag förtvivlad, men innerst inne kunde jag nog ana det. Tur att jag hade 4000 kontant på mig så det räckte till min lillebrors grejer. Mamma kan få vänta. Jag tror att det är den 19 som jag får nya krediter. Tjolahejsan. Det gäller nu att ligga lågt. För hur ska jag annars klara mig?Mina dagliga kort som inte går att leva utan...*Swedbank MasterCard... *Nk Nyckeln... *EspressoHouse Card... *ID kort... *Acess kort...Varutav det viktigaste fuckar upp sig!!

Nu är alla presenter klara ;)
Min lillebror fyller imorgon, 10 år, så har vart i Gallerian på Br och köpt massa leksaker samt en massa Party Prylar från Partystore på Sveavägen (Rekomenderas) Jag har betalat 3500;- Det får räcka för mig med tanke på att vi är 11 stycken som ska köpa från familjen. Sen blir det festen också. Jag visade min lillebror Pinjatan som jag köpte, och han blev super duper glad, det glädjer ju en otroligt :) Käkade även Sushi med mamma, nu är jag hemma, död som en fisk. Hörs senare..Titta vad ball min mamma är! Titta hennes tröja! Mer om det senare :)To my brother :)Lovely <3

Bond no9. New York (Parfym)
Tänk dig att du går på New Yorks gator. Du känner en doft från olika delar, du bestämmer en doft för stället och gör det till en Parfym. Hur coolt låter inte det? Kvinnan bakom denna parfym är skaparen av de olika dofterna från New Yorks gator, hon är en fransk parfym expert. Manhattan, Brooklyn är bara några av de olika parfymerna som finns. Det finns för män, kvinnor och till och med för båda (Unisex) Parfymernas pris är från 1000 - 2600, men det är helt klart värt det. För vem vill inte lukta som New York? ;)NK KosmetikMin favorit är, ChinaTown (låter billigt) men luktar gott som fan. Fick med mig den hem igår :) Visade ju inte att jag köpte den igår, för att jag skulle skriva om detta idag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.