Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

lottalindqvist

allmänt om livet och barnen roliga saker


Homepage » Besök lottalindqvist

Inlägg i lottalindqvist

Ska det behöva vara så här!
Jag fattar inte varför jag oroar mig sådant för mina barn, jag oroar mig när dom är ute att det ska hända något ja i princip vad som helst. Dom har nästan aldrig gjort vad jag vet! något som skulle få mig att behöva vara så orolig, förutom att dom har rökt det har jag känt ibland, och det kan jag säga tycker jag gräsligt illa om, det är nästan hellre så att dom får dricka lite alkohol.Och det har dom ju gjort också. Men det värsta är ju all knark och skit som man hör talas om det skrämmer skiten ur mig..Våldtäckter och överfall och dylikt. Jag gillar när dom sitter hemma framför datorn men det är väl inte bra det heller. Jag vill ju bara våra barn det allra bästa för jag älskar dom så in i helvete men ska det behövas så här mycket ängslan och oro det är knäckande. Är det någon som har några tips på hur man tar sig igenom denna tiden eller om den aldrig tar slut?

Här är en liten bild!
Vad fina dom är Viccan,

skönhet !!
alltså man kan verkligen undra vad som håller på och hända med skönhetsidealen nu förtiden har ni sett dessa bilder det är ju så man storknar       http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4110665.ab Jag har placerat min blogg i Norrköping på bloggkartan.se!

Jag har ett tips om ni vill..
Har ni tråkigt och vill ha er en skojig stund se då Johan Glans nya fil World tour of Skåne fy fan vad bra han är, Jag skrattade så jag tjöt.....

fan vad hon är söt.....
                                 Är hon inte sjukt söt ?

Nytt från H&M

Här är Agda den nya tanten på jobb
Här är Agda den nya tanten på jobbet fin hon är va snyggt jobbat Eva . . .

Nu håller jag på att !!
Jag började med att frosta av frysen nu... Och jag tänker väl inte på vilken dag det är men det gör tydligen mina barn som skriker ska du fosta av frysen nu på en fredag kväll..suck   det känns som det är fredag hela veckan nu när det är jul lov ja ja nu har jag börjat i alla fall så nu ska det göras. Vic tyckte att vi skulle gå på bio i stället men det får väl bli en annan dag eller hur ?

Med dessa fina prylar längtar man efter regn!
Finaste regn utstyrslen man kan tänka sig fatta så snygg man skulle bli vill ha..........

Nu ska jag berätta !!
För er att jag är så jävla avundsjuk på alla i min omgivning som bara reser och reser fan jag vill också resa bort, måste ni tala om för mig att ni ska resa ni kan väl bara sticka istället.. så lider jag mindre men men ha det så jävla bra allihop jag håller ställningarna här hemma ..

Nyår!!! Gott nytt år 2009
Tack alla ni som gjorde mitt nyårsfirande i går kväll så roligt.Jag har firat nyår som bara den. 2009 kommer att bli ett vansinnigt bra år känner jag på mig.Gud vad roligt det var med singstar kareoke eller hur det stavas som vi körde i går ...


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.