Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

nnahas blogg

Jag har en fallenhet för roliga och intressanta youtube-klipp som jag gärna delar med mig om! Annars handlar bloggen om mitt liv i siljansnäs och resor jag planerar och genomför.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök nnahas blogg

Inlägg i nnahas blogg

Nytt
Testa http://yahanon.blogspot.com/ istället..

saknad. dryga sjuka jobbiga energitagande eländiga saknad!
 There's a kind of emptiness that can fill you.There's a kind of hunger that can eat you up.There's a cold and darker side of the moonlight.An' there's a lonely side of love.With you here, baby, I am strong; no sign of weakness.With you gone, baby, I am hanging by a thread.There's a certain kind of pain that can numb you.There's a type of freedom that can tie you down.Sometimes the unexplained can define you,And sometimes, silence is the only sound.With you here, baby, I am strong; no sign of weakness.With you gone, baby, I am hanging by a thread.

I Siljansnäs igen
Nu har jag landat hemma i Siljansnäs igen efter en fantastisk månad och en grymt jobbigt hejdå. Planen nu; skriva rapport till pmu, boka in filippiner-samtal, fixa visum, sälja allt jag äger på loppis och få pengar till flygbiljett och så åka ner till egypten igen! I lördags blev jag firad av släkt och imorgon åker jag och mamma till gävle för att kolla läget. Imorgon har jag vart gift i 4 fantastiska veckor, galet vad tiden går fort! :)

"i'm gonna make a torta for you"...

G R A T T I S !
En STOR grattiskram till världens bästa pappa som idag fyller 56 år!♥

Kittens Tennis
hehe

Tips på tidsfördriv?
Jag är i desperat behov av tips och ideér på tidsfördriv (gärna med internet-anknytning). Osamas chef kom på att han behövde vara ledig en vecka och iochmed FMs olika personalstrul senaste tiden så fanns det bara en att plocka in som ersättare, min man. Så här sitter jag nu och väntar mellan 7-12.30(ok, jag brukar gå upp lite senare) och 17.30-23. Tidsfördrivstips någon, nu, tack!Jag kan ju alltid lägga in en bild.. 

(Troligen) Egyptens mest spelade låt just nu
   Tamer Hosny - Come back to me

Bröllop i Tanta
Turk gör sig redoBrudgummenTurks supportrar:)Det vackra brudparet, Inez och TurkStörtskön dam som släppte loss på dansgolvetVackra InezVid vårt bordNygift Turk med vänner! Läs även andra bloggares åsikter om Tanta, Bröllopp, Egypten, Kärlek

Kairo
Igår var vi på zoo och besökte ett militärmuseeum, idag har vi lämnat in papper på svenska ambassaden. Nu är karusellen igång! :)

Hemma...
..För att packa om! Om en vecka sitter jag på nattbussen mellan tel aviv till eilat för en månad+ i egypten med mitt hjärta.Det känns helt konstigt att vara hemma igen, tiden har gått så fort. Jag vet inte vilken kulturchock som vart störst; den som kom efter 3 månaders vistelse eller den som kom vid hemkomsten. Det är så otroligt mkt jag saknar med filippinerna; vännerna, sättet att se på saker, enkelheten.. you name it. Och det är så mycket som är skönt att komma hem till. att bara va.Lite pinoy-pics:Jag har inga pengar på mobilen. Nu ska jag sova, imorgon ska jag och syster till borlänge.  Läs även andra bloggares åsikter om Filippinerna, Mindoro, Banaue, Bagiou, Batad, Mangyanger, Safa, Egypten, Borlänge


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.