Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

frumammastudent

40år återfallsförbrytare hos viktväktarna, har en sladdis och två vuxna barn med samma man, gift sedan 20år och skriver om ALLT i sitt lite röriga liv...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök frumammastudent

Inlägg i frumammastudent

Godmorgon
deleted:deleted:deleted:deleted:deleted:deleted: Godmorgon, Idag ser man solen i Örebro stad och man blir så glad:-) Lucas ska till dagis och jag passar på att gå en timme på promenad. Jag har varit flitig på det sista tiden och i e.m blir det badhuset med Lucas och Nicole. Det gäller ju att skärpa sig nu när man fått motion på recept!! När man får detta så blir man uppringd av en person som ser till att man hanmnar i en bra grupp där man kan träna. Man betalar som vanligt tror jag, (det har varit mkt frågor om detta.) Jag kan berätta mer när jag fått komma dit. Det kommer att ta ngn vecka innan vattengympa samordnaren ringer. Ha en toppen dag !

Hej mitt vinterland.....
deleted:deleted: Godmorgon, Nu är det snart jul....eller? Nej, jag skämtar det är ju VÅR.... Vi har nu fått 15cm snö minst som täcker gator och torg. Det kommer INTE gå att cykla någonstans idag, utan det blir bil vi färdas i. Om det verkar som jag är bitter....så stämmer det. Jag ville inte ha snö NU igen, jag såg fram emot att se krokus och påskliljor blomma och gröna gräsmattor som blev grönare, fåglar som kvittrar när jag är ute och promenerar...nu flyttar de väl igen!!! Nej nu ska jag vara Glad. Idag så ska lille Lucas på Piratkalas och Teater med mormor, så han har fullt upp med skoj hela dagen.  Det är bara jag uppe och så stora sonen som har åkt redan på arbete. Vi hamnade på O´Learys igår hela familjen utom Pontus som var i simhallen och tränade för röjdykar test i Lumpen. Vi åt så gott, kyckling alfredo, mums. Ha en toppen Lördag och sätt på skidorna och åk:-)

Ta med ett ljud till Kyrkan
deleted:deleted:deleted:deleted: Godmorgon, idag så har sångfröken på kyrkis uppmanat de små sångfåglarna att ta med ett ljud hemmifrån. Lucas har bestämt sig han kommer ta med sitt piano. (ett litet bärbart med 100-tals olika ljud...höga ljud) det kommer bli toppen kul. Nicole ska iväg till bibloteket idag och plugga. Hon har mängder av tentor när hon kommer tillbaka till England. De bakar ihop hela terminens tentor och kör i ett...lite svårt att få in all information då och komma ihåg, men hon är så duktig och jag håller tummarna att hon fixar det. Ha en underbar fredag!

Bus och leklandet när man fyller 21 år
deleted:deleted:deleted:deleted: Nu har vi kommit hem från bus & leklandet och Nicole tyckte det var jätte kul, trots att hon fyller 21 år idag. Lucas var på topphumör. Vi cyklade dit så det blev mkt motion idag för oss... Hoppas ni haft en toppen dag. Storebror Pontus kom med jätte fin bukett imorse till storasyster. Nicole fick en jätte fin kamera som vi testat idag. På Bus & leklandet äter man MJUKGLASS!!! Nicole i gapet på draken, en ny leksak de har skaffat i leklandet. Draken... Hon fixade även att komma upp på vulkanen, inte illa!!

Min dotter 21 år idag!
deleted:deleted: För 21 år sedan fick jag en liten tös, jag var 19år och världens lyckligaste mamma och är en idag!!! Fest hela dagen för en super duktig tjej. Detta är en toppen tjej som är snäll ,omtänksam och super abitiös. Sina föräldrars och bröders stolthet!

EN SUPER FIN AWARD FRÅN TOMTAN
deleted:deleted: Jag har fått en AWARD av TOMTAN en så trevlig blogg tjej, kolla in hennes blogg du med!

Jag fick motion på recept!
deleted:deleted: Godkväll, här är det fullt upp, jag har varit hos sjukgymnasten idag för min rygg, som numer är toppen bra. Hon tyckte dock att jag ska stärka upp ryggen genom träning och ordinerade Vattengympa på recept, toppen. Jag kommer gå 1 gång per vecka och de följer upp hur det går på sjukhuset. Jätte bra! Dottern fyller 21 år i morgon och jag ska på skiktröntgen för höfter. Jag mår toppen på mina produkter och hoppas att det inte finns ngt att anmärka på i röntgenbilderna heller. Idag så har jag gått 1timme i snö och sol, i alla fall är solen framme men huvaligen så kallt!!! Ha en skön kväll och ta hand om Er.

Motion gör att man sover bättre
deleted:deleted: Godmorgon, Man sover så gott när man varit ute på motionsrunda, så idag blir det en promenad när Lucas är på dagis. Nicole är hemma från England och behöver vara själv i lägenheten så hon kan plugga inför sina tentor som är när hon kommer tillbaka. Så det är bara för mig att ut och gå länge:-)  Här är det fullt av snö, så det är lite svårt att gå i tennisskorna, inte roligt att det kom tillbaka, Varför?? Nu ska vi ju ha varmt och skönt och inte snö.... Ha en toppen tisdag! 

Kul med snö! (inte)
deleted:deleted:deleted:deleted: Godkväll, Fy så trist med snö..... Idag så har vi haft utvecklingssamtal på Lucas dagis och jag fick veta att jag har en toppen kille, som är artig och snäll. (visste jag redan:-)) Det blev en jätte lång promenad idag och sedan jobb med datorn hela dagen. Puh!  Jag ska nu slappa lite med Lucas och dottern som är hemma från England och har påsklov, innan vi ska ha data konferans klockan 20.00 med Synergyworlwide. Det är så roligt att mängder av människor blir bra i ryggar, armar och ben. Tinitus försvinner och fibromylagi. Reumatisk värk blir 1000 gånger bättre, dagligen hör jag flera personer som blivit så mkt bättre och det är olika åkommer de har. Diabetes 2 och astma personer slutar med sin medicin, produkterna hjälper kroppen att få balans på ph-värdet och reparera sig själv. kramis

Snö i Örebro
deleted:deleted:deleted:deleted: Nej nu är det inte kul... snö har jag inte beställt. Sol ska det vara och hör sen! Helgen har gått i raket fart och bytardagen var en succé som vanligt, mängder av köpare och säljare som fyndade begagnade barnkläder, leksaker mm. Det har varit jobbigt, men jätte kul och Lucas har fått mycket nya kläder som han är så glad för.  I kväll så kommer vi äte middag på kinamuren med släktingar så roligt att träffas, vi har så roligt! Hoppas alla mår bra och har haft en toppen helg.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.