Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

M i m m i s | D e s i g n


Din designhjälp i bloggvärlden! Jag erbjuder designhjälp till dig som bloggar på blogg.se eller webblogg.se!


Homepage » Besök M i m m i s | D e s i g n

Inlägg i M i m m i s | D e s i g n

Ny utförsäljningsdesign tillgänglig!
En ny design finns nu tillgänglig på utförsäljningsbloggen! Personligt foto och valfri text ingår i headern. För mer information klicka här.Observera att jag inte tar emot beställningar på personliga designer, utförsäljningsdesignen är min enda tjänst för tillfället.

Designutlottning; rosor
Vill du vara med i utlottningen och ha chansen att vinna denna design? Skriv då en kommentar till detta inlägg om att du är med! Klicka här för att se designen i verkligt format <-- Avslutas: Torsdag 16 juli kl. 18.00  |  Lycka till!Lottningen är nu avslutad och vinnare blev... Ingela!

Emmas design
Emma hade ritat upp en skiss på hur hon ville att designen skulle se ut, så jag gjorde den därefter, och den blev precis som hon ville ha den!

Hallandsgårdens design
Hallandsgården förmedlar stugor och hyr ut rum under sommaren och det går bra att boka redan nu. Passa på att tillbringa lite tid i mysiga Mellbystrand på västkusten i sommar! Bloggdesignen skulle gå i samma tema som deras hemsida, annars fick jag fria händer.

Norrenas design
Norrena hade blivit inspirerad av en tidigare bloggdesign jag gjort och önskade ett snarlikt upplägg. Han skickade över några bilder till headern och ville att "Norrena" skulle stå med stora skrivstilsaktiga bokstäver. Färgerna skulle gå i grått, svart och vitt och designen skulle se både grabbig och stilig ut samt stilren.

Designstopp för nya beställningar!
Hej allihopa,Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen! Jag tänkte informera er lite om den närmsta framtiden. Jag ska jobba heltid (på ett annat jobb) i sommar och har redan börjat med det, vilket innebär att uppdateringarna på bloggen kommer att bli betydligt färre. Jag kommer heller inte att ha lika mycket tid över till designverksamheten. Dock räknar jag med att hinna göra någon design då och då så det kommer inte att stå helt still, men jag måste ändå införa ett tillfälligt designstopp på nya beställningar eftersom jag redan har många på väntelistan! Hoppas att ni har överseende med detta,Mvh Mimmi - M i m m i s | D e s i g n

Martinas design
Martina önskade sig en glad men ändå ganska mörk bloggdesign i färgerna grå, lila och turkos. Hon skickade över en del bilder till headern samt önskade sig några flikar. Resten fick jag fria händer till.

Lines design
Line berättade att hon tyckte om mycket färger och att favoriterna var grönt, vitt och rosa. Hon ville ha ett sagolikt, snirkligt tema på bloggen med mycket glitter och några foton som hon skickade över. En signatur och en musikspelare samt det valda typsnittet var andra önskemål. Texten i headern skulle vara "Dancing Mermaid".

Inas design
Ina önskade sig en bloggdesign i ljust rosa som skulle likna en design jag gjort för mycket längesedan, vilket var okej eftersom att just den designen inte används idag. Hon skickade över två bilder till headern och ville ha med texten "Inas harmoni" i ett kursivt typsnitt.

Marcus "zucram" design
Marcus önskade sig en bloggdesign i färgerna svart, grönt (speciell färgkod) och vitt. Han önskade att bloggen skulle bli lite rundare men han ville gärna ha kvar den befintliga headern, så jag bakade in den gamla headern i den nya och la till en spegeleffekt. En presentationsbild + text samt flertalet gadgets var andra önskemål.

Malins nya design
Malin önskade sig en rosa och vit bloggdesign med lite prinsess- och lyx tema. Hon skickade över några fantastiska bilder på sig själv som hon ville ha med i headern tillsammans med texten "Lillan Malutta, lika barn leka bäst".


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.