Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Magstark - för mycket för min mammas söta öron


Jag bloggar om sex och kärlek och allt däremellan!


Homepage » Besök Magstark - för mycket för min mammas söta öron

Inlägg i Magstark - för mycket för min mammas söta öron

jag älskar vardag
Vi hade inte sex igår. Och det är så skönt, för jag känner mig inte stressad. Att ha gått från långdistansförhållande till samboskap är underbart på den punkten - stressen försvann. Det är inte längre så att vi måste ta vara på varje sekund för att en av oss snart ska åka igen, vi kan ha vardag ibland och det är underbart. Inte för att man för den sakens skull ska glömma bort att ta vara på varanra och den tiden vi har men stressen som fanns tidigare - vad det gällde sex eller att umgås eller att göra saker - den är äntligen borta. Har jag sagt att jag älskar mitt liv? Och min sambo!

glöm inte att vårda ert kärleksliv
Igår så åt vi romantisk middag med tända ljus, rödvin och chokladdoppade jordgubbar till efterätt. En mysig klassiker och det är verkligen underbart att få vara med honom hela tiden. När vi hade ätit klart så skulle man kunna tro att vi hade mysigt och underbart sex, men nä, det hade vi inte. Istället så somnade vi innan halv elva, nära nära varandra. För ibland är det precis det man behöver, kvalitetsti utan att det tvunget ska handla om sex. Att vårda det intellektuella kärlekslivet, närheten och samhörighten. Igår var en av de mysigaste kvällarna sen vi flyttade ihop, och det lyckades vi med utan att ha sex. Glöm inte bort det alla som har problem i sexlivet, att det kan vara bra att försöka hitta fram till varandra först!

förspel? sex? eftermys? alltihop?
J säger att han tycker förspel är bättre än själva sexet. Jag skulle väl inte påstå att jag håller med utan tycker snarare att de båda är en del av n helhet tillsammans med eftermys. Själva sexakten blir oftast bättre med bra förspel och bra, mysig avrundning efteråt. Men, det är ju min personliga åsikt i min nuvarande situation. Med exet så skulle jag nog varit böjd att håla med eftersom sex med honom var så mekaniskt och tråkigt.

försumma inte försplet!
Igår kväll så hade vi underbart sex. Eller, det var underbarare än vanligt för vi inledde med väldigt långt och mysigt förspel - något som man tyvärr inte alltid hinner med. Men, förspel ska verkligen inte försummas, det är underbart och förhöjer helhetsupplevelsen. Få saker kan få igång en som ett kittlande, retande och mysigt förspel. Jag kan nog ärligt säga att vi ibland har lite lite förspel, det är inte dåligt för att sexet är dåligt utan förspel, för det är det verkligen inte! Vi har underbart sex. Men det uteblivna förspelet gör att vi missar en dimension känns det som ibland, det finns så mycket mer att ge som vi missar när vi har för bråttom.

vakna av kärleken
Imorse så vaknade jag av min pojkväns nakna kropp tätt intill mig, hans händer på mig. Det var underbart mysigt även om jag är fruktansvärt morgontrött. Det förde minnet tillbaka till första natten vi någonsin sov ihop, när han fortfarande hade flickvän och vi träffades i smyg. Det var underbart på så måmga sätt trots allt. Hursom så väckte han mig klockan fem på morgonen och så hade vi unbderbart sex, för, som han sa, han vaknade och insåg att jag låg naken bredvid honom och då kunde det inte hjälpas. Har jag nämnt att jag älskar honom så det värker i kroppen när han inte är nära?

är de bara jag som drar paralleller?
En kompis till mig fyllde nyss år, hon fick en huvudmassagemojäng - en så kallad HeeBeeGeeBee. En batteridriven sak som masserar i hårbotten med hjälp av långa spröt. Direkt när jag såg pakett fick jag en bild av en leksak som jag har hemma i lådan - som definitivt inte används för att massera huvet med! Mer att läsa om Magnificent finns här och om HeeBeeGeeBee här.

gravid efter våldtäkt
Har inte vi alla funderat över hur vi skulle reagera om vi sattes i den situationen? Att bli våldtagen och att bli gravid. Vissa är stenhårda, ett våldtäktsbran vill man väl inte ha och förordar abort. Men jag ska ärligt erkänna att jag inte vet. Jag är helt för abort som ett alternativ, en kvinnas kropp och en kvinnas val. Det är inte så svårt för mig. Däremot så skulle jag själv ha svårt att ta bort ett barn av personliga skäl. Det har aldrig någonsin varit ett alternativ för mig. Men, det som är svårt är att sätta sig in i en okänd situation. Hur vet man någonsin hur man kommer reagera i en så både okänd och extrem situation? Jag har aldrig varit gravid eller blivit våldtagen så jag kan för mitt liv inte försöka känna efter hur någon av de situationerna skulle kännas. Och definitivt inte en kombination. I Aftonbladet läste jag om en tjej som råkat ut för just detta, hon valde att behålla barnet efter mycket funderande och nästan en genomförd abort. På sjukhuset så ändrade hon sig. Hon beskriver det som en ”moderskärlek som bara fyllde henne”. Men sen hade hon problem med att knyta an till barnet eftersom det var så likt våldtäktsmannen - hur fan tar man sig an en sådan situation? Jag är hursom imponerad över hennes styrka! Läs mer här!

gratisbio.se
Jag är som sagt gräsänka i helgen och då har jag en massa tid över som annars skulle lagt på mys. Jag har heller inget roligt att blogga om så då tänker jag att jag kan göra lite reklam för gratisbio.se istället. Det är en sajt där man kan samla poäng genom att ta del av olika erbjudande och tipsa andra, poängen kan man sen omvandla till biobiljetter eller olika presentkort. Klicka här och bli medlem, då blir jag glad :D

klok kommentar från klumpesnusk
Klumpesnusk har alltid varit en som kommer med kloka kommentarer, det uppskattas. Klumpesnusk Jag undrar också när den där tråkigt små-patriarkala synen på kvinnors sexliv ska dö ut. Den där lite milda attityden om att kvinnor inte njuter av sex. Jag tror att det är samma människor som sprider den vidare som tror att kvinnor inte kan få orgasm. Sorgligt. om detta inlägget

kvällsbild
Jag avslutar kvällen med en mysig och sensuell bild. Den är lite på dagens tema, kysslängtan. Sambon är som sagt borta över helgen och jag saknar möjligheten att kunna kyssa honom när andan faller på. Vi hade förövrigt väldigt mysigt avskedssex igår kväll och jag längtar tills vi kan ha välkommen hem sex ;)


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.